VDesign

Kerékpárbolt, kölcsönző és néha szerviz, de egyre inkább a VDesign kreatív alkotóműhely található az Erzsike (Platán, Döbrentei) söröző szomszédságában a Várkert rakpart 15. alatt.

Valóban nem egyszerű a képlet, mert a fent említettek közül mindegyik állítás csak részben igaz.

Kerékpárbolt, mert van legalább 12 darab megvásárolható bringa, viszont nincsenek alkatrészek. Kerékpárkölcsönző, mert van 4, napi 2800 Ft-os egységáron bérelhető mondjuk monti. Szerviz, mert a hét két napján, kedden és csütörtökön, vállalnak szervizelést, de a szerszámok használata a hét minden napján engedélyezett, ami egy forgalmas bicikliút mellet nem is olyan rossz szolgáltatás.

Felmerülhet a kérdés, hogy jó, de mi az érdekes ezekben a kis bicikliboltokban, amikor akármelyik másik, jól felszerelt márkakereskedőnél, viszonteladónál nem pincében, hanem tágas, világos üzlethelységben egy perc alatt megvásárolhatunk majdnem mindent.

A válasz talán az, hogy ezeken a helyeken, mint ahogyan itt is, még érhetnek meglepetések, csak egy kis időt kell rászánni arra, hogy megtaláljuk. A VDesign egyik sarkában például három női Steyr Puch pihen, darabja 15 000 Ft-ért, és ahogy a tulajdonosnővel folytatott beszélgetés során kiderült, a magángyűjteményéből négy antik kerékpárral járult hozzá a FreeCikli (A kerékpár kultúrtörténete) című utazó kiállításhoz.

De a legdögösebbek mégis az egyedi tervezésű trikók. Mindig LEGO embernek szerettem volna öltözni, aki egy szép napon megismerkedik Lindával. Ez a vágyam is beteljesült.

 

VDesign

Cím: Budapest 1013 Várkert Rkp. 15. (Gróza Péter 15.)
Email: tabanbringa@gmail.com
Nyivatartás: h,sz,p: 12-18h / k,cs: 12-19h
 


 „Gratulálok!
Jól döntöttél, hogy a kerékpározók közé tartozol. A kerékpározás több okból jó neked. Elmehetsz munkába...vásárolni, lazításképpen kirándulni...lógni a barátokkal, rokonokkal, családdal. Leginkább azért, mert azt a szabadságérzetet adja, ami semmi mással nem hasonlítható. Szeretnék ehhez a jó érzéshez hozzájárulni, ha betérsz hozzánk. Ez az alkotóműhely az egyetlen, ahol saját tervezésű egyedi pólókat vehetsz a bicajozáshoz, akár magadnak, akár ajándéknak szánod rokonaidnak, barátaidnak, kollégáidnak. Ha egyéni elképzelésed lenne, azt is megvalósítjuk. A mintáink folyamatosan bővülnek.
Gyere be...nézz szét...válassz...rendelj...és tekerj!” – VDesign
 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!