Városnézés - túlélő-felszerelés lemerülés ellen

Sok tanácsot találhatsz az interneten arról, hogy a kimerülés megelőzése érdekében mit pakolj a hátizsákodba túrákra és kirándulásokra. A városokban a legyengülés nem fenyeget. Az életfunkciók fenntartásához üdítőt és ennivalót mindig vehetsz egy közeli gyorsétteremben vagy kisboltban. Egy másik veszély ugyanakkor leselkedik rád: a lemerülés. Annál inkább, minél többet fotózol, osztasz meg, vagy böngészed a térképet és az idegenvezető alkalmazást. Ezért összeszedtük mit pakolj a táskádba egy kiadós városnéző túrára, hogy minden pillanatot megörökíthess. 

POWER BANK: AZ AJÁNLOTTAN KÖTELEZŐ DARAB

A roaming díjak egyre gyorsuló eltűnésével már külföldön sem luxus az internetezés. Az idegenvezető és térkép alkalmazásokat akárcsak hazai, külföldi városnézés közben is bármikor használhatod. Arról nem is beszélve, hogy egyre többször már fényképezőgépet sem kell csomagolnod, mert a csúcskategóriás telefonokkal is értékelhető képet lőhetsz. A baj forrása viszont pont az utóbbi. Szinte mindenre az okos telefonodat használod, így nagyon hamar lemerül. De ezt könnyen elkerülheted - egy kis plusz energiával!

Hacsak nincsen extra hosszú karod, ugyanazzal a problémával szembesülsz selfie készítésekor, mint mindenki más: túl közel van a telefon. Nem beszélve arról, hogy a szerencsétlenkedés közben sokkal könnyebben kicsúszhat a kezedből. Ráadásul sok esetben az előlapi kamera eleve túl gyenge egy jó fotóhoz. A megoldás a selfie bot.

Kissé mulatságos neve ellenére egy nagyon praktikus kiegészítő. A teleszkópos botoknak szabadon állíthatod a hosszát, és ha csak nem a kínai piacon vetted, exponáló gomb is van rajta. Természetesen nem csak selfie készítésére használhatod. A meghosszabbított karoddal olyan helyeket is lefotózhatsz, ahová másképpen nem férnél oda. 

USB-S CERUZAELEM, A LEGJOBB DOLOG A TÖLTHETŐ ELEM ÉS AZ USB FELTALÁLÁSA ÓTA 

A hagyományos tölthető elem a 80'-as évek egyik hasznos találmánya volt. Megjelenésükkel azonban megjelent egy visszatérő kérdés is: merre van az elemtöltő? Ma már a válasz az, hogy semerre, mert nincs rá szükség. A technikai fejlődés üteméből logikusan következett az otromba és nehéz töltők kihalása. Manapság egy pár USB-s ceruzaelemhez már egy-két ezer forintért hozzájuthatsz.

Amennyiben videókamerával vagy fényképezőgéppel tervezed megörökíteni a látványosságokat, akkor hagyd magad mögött a régimódi kacatokat. Az USB-s ceruzaelemeket több százszor újratöltheted, akár a power bank-ről is.

Mindent összevetve, ami nélkül semmiképp ne indulj el városnézésre: 

- power bank a lemerülés ellen

- selfie bot, hogy legyen mit az unokáknak mutogatni

- USB-s ceruzaelem, ha fényképezőgéppel vagy videókamerával járod a várost

Szerinted ez nem elég? Oszd meg velünk hozzászólásban te mit szoktál vinni magaddal, vagy, hogy szerinted mit lenne még érdemes a hátizsákba pakolni városnézéshez!

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!