Vadasparki elbűvölő lakók nyomában

Kellemes élményben lesz részed, ha ellátogatsz Budapest határán fekvő, az 1979 óta működő, napjainkban számos esemény és program helyszíneként üzemelő Budakeszi Vadaspark 26 hektáros területére, ahol 32 állatfaj, több mint 120 egyedével találkozhatsz.

Amint megérkezel, átjár az erdőn át szitáló tiszta és friss levegő, mely lágy fuvallatot ad a káprázatos élőlények közelségében eltöltött időben.

Csak sétálj halkan, az aranyos bronzba borult kanyargós környezetben és figyelj. Elvégre semmi más nem számít, csak az, hogy ott vagy abban a pillanatban és megtekinted ezen elképesztő teremtmények világát.

Lesd meg, mind egy szálig, s csak hallgasd őket. Azt, hogy miként veszik levegőjüket. Figyeld meg, hogy ők is egytől egyig élő szervezet mind a saját miliőjükben. Ők, kikkel összegabalyodva, a Föld nevű bolygón súroljuk az egymás életéből elkapott momentumokat.

Tárd ki szíved, s fürkészd a rád visszatekintő szempárokat, hogy végigkísérje utad ezen lélek közeli találkozások mindegyike, melyek elvittek, az állatok belső világában lévő egy-egy rejtett, felfedezetlen zugba.

S légy hálás az Anyatermészetnek, hogy ilyen rendkívüli teremtményeket alkotott az évmilliók során. Köszönd meg, hogy lehetőséged van effajta páratlan személyiségekkel összetalálkozni.

Hiszen minden organizmus mellyel egy hálóban létezünk, egyedüli és ámulatba ejtő a maga parányi vagy grandiózus módján, s mélységes tiszteletben kell tartanunk őket ahhoz, hogy kapjunk a varázslatos pillanataikból.

Ha szeretnél lenyűgöző állatokkal találkozni természetes élőhelyükön, akkor feltétlenül nézd meg afrikai, illetve galapagosi utazásainkat.

További képek a vadasparki állatokról:

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!