Utcai biciklijavító állomás

Miután az elmúlt években megkétszereződött a biciklisek száma, ezért a város vezetősége ingyenesen használható kerékpárjavító állomások kihelyezése mellett döntött, ezzel is megkönnyítve a bringások életét.

Azért ez örömteli hír, hogy az Egyesült Államokbeli Cambridge-ben mennyire adnak a sportos életmódra.

Semmi okunk az irigykedésre, mert bár még nincs biciklijavító állomásunk, ahol a kisebb javításokat magunk végezhetnénk, és levegőt is pumpálhatnánk a lapos kerekeinkbe, lassan legalább használható bicikliútjaink lesznek, és aztán már csak 10-15 évet kell aludnunk ahhoz, hogy valaki ráébredjen arra, mekkora reklám lenne, ha saját cége emblémájával ellátott kerékpárjavító állomásokkal ajándékozná meg a várost.


Esetleg pár, a bringások által sűrűn látogatott szórakozóhelyen fel lehetne állítani egy-egy ilyet. Sufni kivitelezésben nem gondolom, hogy annyira megterhelő befektetés lenne. Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy egy olyan 20-30 db biciklijavító állomást szívesen látnánk és használnánk az utcákon. Amíg ezek az állomások nem terjednek el kis hazánkban, hívd bizalommal a Bringangyalt, akik 08-20h-ig segítenek megoldani a problémádat.


 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!