Underworld Kupa

Bringáztál már Budapest alatt? A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny 2011-ben is megrendezésre kerül. Az augusztus 13-i MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megnyílnak Budapest egyébként zárt, sötét tárnái a bringások előtt, hogy mindenki részese lehessen a kalandnak!


 
A rendezvénynek ezúttal is a kőbányán található Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont. A verseny különlegessége és egyben legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a résztvevők.
 
A lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A földszint alatt 10 méterrel elhelyezkedő, kőbe vájt alagútrendszerben kerül kialakításra a pálya nyomvonalának egy része. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter közötti, ám egy-két igazán szűk, alacsony és sötét rész is növeli majd az izgalmakat.
 
A nevezés folyamatos, ám annak, aki nem akar lemaradni, nem árt gyorsnak lenni mert fogynak a rendelkezésre álló helyek. Nevezés, versenykiírás és minden további információ megtalálható az Underworld Kupa honlapján, a www.underworldkupa.hu címen.

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!