Toszkán tájak és tányérok-blog az utazom.com-on

Toszkána olyan,  mint az igazi szerelem: szenvedélyes, izgalmas, forró és hűvös egyszerre, tele van álmodozással és néha csalódással, de gyakran sokkal inkább létezik a fejünkben mint a valóságban. Igazán széppé a mi vágyakozásunk teszi, értékeit mi töltjük bele abba a mások  által néha már kopottra fantáziált keretbe, amit ez a varázslatos táj ad kalandjainknak.

A legtöbb utazó csak a városokat, ételeket, borokat ismeri erről a vidékről. Ezek tényleg fantasztikusak, de ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon szép hegyek is emelkednek itt. Ezek a kevéssé felkapott mészkőszirtek csodás ösvényeket rejtenek, amelyekről a tengert és a partközeli szigeteket is láthatjuk. Gesztenye-erdőkön és bükkösökön át kanyargó gyalogutak a toszkán táj igazi titkaihoz vezetnek. Ezek a kirándulások szerintem joggal indulhatnak a tökéletes túrák világbajnokságán. Vannak bennük a kellemes erdei sétától kezdve a keskeny hegy ösvényeken keresztül változatos útvonalak, sziklás gerinceken és puha füvű réteken át kísér a patakcsobogás és tengeri látvány. Közben romos házak romantikus hangulata alapoz meg a turistaház jóleső pihenésének és édes süteményeinek. A kalandos kirándulás után kiváló kávézóban ér véget a gyaloglás-egy piciny hegyi faluban. Ha erre a tájra vet a sorsunk, semmiképp se hanyagoljuk a toszkán hegyek bejárását, hiszen olyan látványban lesz részünk, hogy alig hisszük el, hogy ennyi szépség ébren lehetséges. Pedig nem, nem álmodunk: ez Toszkána.

Az utazom.com Toszkánával kapcsolatos cikkeit egy csokorba szedtük, és itt nyugodtan csemegézhet belőle a Kedves Olvasóközönség.

Toszkán tájak és tányérok-blog az utazom.com-on

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Toszkán barangolások - 4 nap
» Mini Toszkána - Körutazás Toszkánában - 4 nap
» Toscana, Viareggio és Cinque Terre - 5 nap
» Toszkán Világörökségek - 5 nap
» Pünkösd a napsütötte Toszkánában - 5 nap

Információs oldalak

» Toszkána látnivalók
» Toszkána
» Biciklitúra, kerékpártúra

Cikkeink

» A gyönyörű Toszkána képekben - Kovács Attila
» Álomszép utazás - Firenze és Toszkána - Kovács Attila
» Toszkána tavasszal - Kovács Attila
» Farmház Toszkánában - Kovács Attila
» Toszkána szépségei - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!