Tekerjünk el sütiért! Bringás süteményező a Belvárosban!

Mindig is azokra néztem fel igazán, akik nem a konvencióknak megfelelve, kitaposott utat járva, hanem az álmakiat megvalósítva, újat alkotva élik az életük. Akik nem törődnek azzal, hogy csak a biztosra menjenek, hanem mernek kockáztatni, nem rettenve meg a lehetséges kudarctól vagy meg nem értettségtől. Az ilyen értékek mentén születő elképzelések tudnak valami korszakalkotót létrehozni,  így születnek az igazán nagy ívű gondolatok és kezdeményezések.

Belvárosi bringabérlő és sütöde: hallottál már ilyet? Ha nem, akkor irány a Képíró utca: valódi meglepetésben lesz részed. A DynamoBake megálmodói több éves hazai és nemzetközi turizmusban és kerékpáros túrázásban szerzett tapasztalataikra alapozva közötték össze a másik szenvedélyükkel: a saját készítlésű sütemények megalkotásával. Innen már csak egy (nagy)ugrás volt a fúziós hely megnyitása, ahol kerékpárt bérelni és süteményeket falatozni lehet, összegyúrva a kellemest a még kellemesebbel.

A minőség volt a fő szempont az egymást kiegészítő tevékenységek alapjainál: mind az elkészült cukrászati termékek alapanyagainál és elkészítésénél, mind a kerékpárbérlés tekintetében. Aki gyakorlott bringás, az jól tudja, mennyivel jobb érzés egy magasabb kategóriás kerékpárral közlekedni, vagy a szükséges kiegészítők közül a felső szegmenst használni: így a bringákhoz Ortlieb hátsó táskák bérlehetők, a sisak, a Vaude kormánytáska és a javítószett, valamint a pumpa és az Abus lakat pedig az alapfelszereltség része.

A magas színvonalú kerékpárbérlés-szolgáltatás mellett nem csak azokat várják, akik nem rendelkeznek saját kerékpárral vagy csak egy jó süteményt fogyasztanának: személyre szabott túratippekkel, hasznos tanácsokkal is szivesen segítenek, de a szolgáltatások közül kiemelném a családi csomagot, amiben gyermekülés, gyermekbringa és trail gator is bérelhető, ami nagy segítség az aprósággal bringázni vágyóknak.

A sütésről, bringás élményekről saját blogot is vezetnek, itt is elérhetők, s válaszolnak az érdeklődő kérdésekre, a kétkerekű világ szépségeinek leírásával gerjesztenek mindenkit arra, hogy válassza a túrázás és közlekedés hatékony és egészséges, nem utolsó sorban pedig nagyon élvezetes módját.

A saját készítésű süteményeket is ez az az aktív életmód ihlette: a néhány ikonikus típus jó eláll és bírja a papírzacskóban utazást ha a vásárló csak beugrik néhány finom falatért, majd suhan is tovább, ilyenek a kardamomos vagy a zöld teás keksz és banánkenyér és a brownie, bizonyos modellek formavilága pedig a bringás életérzést adja vissza, ahogyan a hely berendezése is. A fő irányt az édes termékek képviselik, de él a sós vonal is, főleg a reggeli étkek között. 8órától 11-ig  ülhetünk be friss früstükre, ami ízes péksüteményekből és különleges kenhető étkekből áll, kiváló indítása egy munkás napnak, de este 19 óráig bármikor megérkezhetünk, ha a kapitalizmus fárasztó építése után egy némi édességbe rejtett boldogságot vinnénk magunkkal haza- ha kerékpárral érkezünk, még lelkiismeret furdalásunk sem kell hogy legyen a nassolásból kifolyólag.

Vasárnap délelőtti ébredezéshez, habos kávé mellé croissant majszoláshoz is kiváló a DynamBake csendes, nyugodt kuckója. Egy biztos: mi törzshelyünké fogadjuk ezt a kiváló helyet, és minden kerékpározni és az minőségi kulináris élményeket szerető barátunk számára meleg szívvel ajánljuk rendszeres meglátogatását!

 

 

cím: Budapest, V. kerület,  Képíró utca 6.

web: www.dynamobike.com
blog: www.dynamobike.wordpress.com

Facebook bringa:
www.facebook.com/DYNAMOBIKE

Facebook sütiző:

http://www.facebook.com/Dynamobake

 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Hótalpas túra a Gyömbér 2043 méteres csúcsára - 1 nap
» Alacsony - Tátra főgerinc, Gyömbér - Chopok - 1 nap
» Alacsony-Tátra: Csúcstúra a Király-hegyre (1946 méter) - 1 napos túra
» Nagy-Rozsutec gyalogtúra. - 1 nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Hinteralm - 1 nap

Szállás ajánlatok

» Sol Polynesia Üdülőtelep *** Umag 12.334 Ft/főtől - Horvátország / Umag / Isztria / Európa
» Tanja Apartman *** Malinska 16.052 Ft/főtől - Horvátország / Malinska / Kvarner-öböl / Európa / Krk-sziget
» Pavilon Slaven * Selce 14.644 Ft/főtől - Horvátország / Crikvenica / Kvarner-öböl / Selce / Európa
» Pavilon Ad Turres * Crikvenica 14.644 Ft/főtől - Horvátország / Crikvenica / Kvarner-öböl / Európa
» Bonaca Apartmanok *** Klek 17.260 Ft/főtől - Horvátország / Dalmácia / Dubrovnik / Európa / Klek

Információs oldalak

» Kalandtúra, aktív utazás
» Akciós városlátogatások!
» Látnivalók Amszterdamban
» Látnivalók Firenzében
» Látnivalók Párizsban
» Látnivalók Londonban
» 4 napos utazások

Cikkeink

» Last Great Climb egy egy antarktiszi nagyfal első megmászása - Kovács Attila
» Kilátó a Mátrára - Galyatető - Kovács Attila
» A Hortobágy csodája - az őszi daruvonulás - Kovács Attila
» Aktív utazások, izgalmas túrák az utazom.com szervezésében - Kovács Attila
» Mit tegyünk, ha fázunk?- a kihűlés veszélyei - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!