Színes kisváros a Riviérán - Rapallo

Az olasz Riviéra Olaszország legszebb tájai köré tartozik. Ahogy a festői Portofino felé utazunk, ne suhanjunk át a kellmes tengerparti városkán hanem álljunk meg Rapallo egyik szabad parkolóhelyén.

A zord erőd által őrzött tengeri kijárattal rendelkező kikötőt és a partmenti sétányt árnyékoló pálmákat könnyű megszeretni - de a városka hangulatos utcái és terei is maradásra csábítanak.

Rapallo nem annyira felkapott, mint híres szomszédja, Portofino, de itt is megtalálható az a különleges varázslat, mi miatt annyira szeretjük Olaszországot.

Portofino - apró ékszerdoboz a Riviérán

Amikor először jártam Olaszországban, darabokra szakadt a szívem. Ott maradt belőle rengeteg szilánk, így csak akkor vagyok újra önmagam, ha Itália ezerarcú tájait járom. Toszkána hullámzó dombjai között hallgatva a pacsirták énekét vagy a Dolomitok csipkés sziklacsúcsain teleszívva a tüdőm alpesi oxigénnel. Ha az Amalfi-part vadregényes vidékére tekintek le az Istenek Ösvényéről   vagy Montalcinoban kortyolom a tejeskávét, akkor találok vissza reneszánsz nyugalmamhoz, nap-melengette szabadságom gondtalan emlékéhez.

Ez a kisfilm körbevezet a legszebb látnivalókon:

Rapallo from Marek Kedzierski on Vimeo.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!