RWC versenybicikli

 A minap sétálgattam hazafelé a körúton a hóesésben, amikor megláttam ezt az RWC osztrák versenygépet. Azonnal beugrott, hogy ezt meg kell vennem, de elsőre győzött a józan ész. NINCS RÁ SZÜKSÉGED! MENJ TOVÁBB! LAZÁN!

 

A józan ész másnap délig aludt, ezért még tizenegy magasságában visszasomfordáltam, hogy ez hátha mégis a sors keze, és az ellen nincs mit tenni, akkor meg kell venni. Nem túl gyakori, hogy az ember belebotlik egy 20”-as klasszikusba. Jelenlegi tulajdonosa például egy ismerőse padlásáról mentette meg a kidobás elől.

Régi álmom volt egy ilyen versenybringa. Szép a színe, van rajta öt sebesség és egy csilli-villi krómlámpa. Kipróbáltam, és dögösen is megy, viszont ami még meglepőbb, meg is áll. Gyerekkorom óta egy ilyen biciklire vágytam. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy közben eltelt pár évtized, és egy kicsit kiöregedtem ezekből a versenybringákból.

Nincs mit szépíteni a dolgon, akárhogy is próbálgattam, ezt már kinőttem. Úgy 82 tájékán, amikor 7 éves voltam egy ilyen bringa álmaim beteljesülése lehetett volna, de akkoriban nem hogy váltós gyerek versenybiciklit, de úgy általában biciklit se nagyon lehetett kapni. Ehhez az RWC-hez „hasonló” bringája csak a Zolinak volt orosz kivitelben és váltó nélkül, azzal meg nem lehetett lenyomni a gyerekeket.

A lányaim még hallani sem akarnak az RWC-ről, amit megértek, ez az én nosztalgiám.

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!