Pannonrider Öcsém!

Mint arról már tavaly szeptemberben beszámoltunk, közeledik a PannonRider tavaszi bemutatkozása a nagyközönség számára. Három modellel rukkolnak elő a szezon kezdetére. A sportrekumbenssel – burkolt háromkerekű fekvőbicikli – az elektromossal, amiben egy villanymotor és a hozzá szükséges táp is helyet kap, illetve a full napelemekkel felszerelt verzióval.

A napelemes PannonRider tökéletes alternatív közlekedési eszköz lehet a nagyvárosok szmogriadókkal tűzdelt hétköznapjaira, vagy egy jó kis kirándulásra. Pár adat a táp teljesítményéről, napelemcellák nélkül: az elérhető végsebesség 37 km/h, a hatótávolság 17-23 km/h sebességgel 25 km a fékenergia visszatáplálása nélkül. Az üzemidő 40-50 perc, az akkukapacitás csak 4,6Ah. Azért ez nem semmi!

A napcellák folyamatos üzemet biztosítanak: Amíg süti a cellákat a nap, a PannonRider folyamatosan halad. Ha mégis lemerülne, akkor a cellák egy fél nap alatt újrapumpálják a tápot. Nem kérdés, hogy minden nagy gyerek ilyet kérne a húsvéti nyuszitól, de gyanús, hogy a nyuszi anyagilag belerokkanna a feladatba. A Sport 3500 euró, az elektromos 4-5000 euró körül várható, míg a napelemes PannonRider 6000 eurót kóstál majd. A nyuszira nem számíthatunk, de az állam adhatna némi támogatást a vásárlók részére az élhetőbb városokért program keretein belül, már ha lenne ilyen. Addig is, amíg a nyálunkat csorgatjuk, érdemes meglátogatni a PannonRider Facebook oldalát, és részt venni a videómegosztásban egy leendő próbakör reményében.

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!