Over magazin előfizetési akció!

„Az utazom.com és az Over Magazin együttműködésének köszönhetően február 29-ig 40% kedvezménnyel rendelheted meg az Over Magazint!
Így mindössze 2340 Ft-ért juthatsz hozzá a 2012-ben megjelenő 6 lapszámhoz (kéthavi lap, egy lapszám ára az újságárusoknál 790 Ft).
Sőt, most jót is teszel a megrendeléssel, hiszen a befolyt díjak 20%-át jótékony célra fordítják. A támogatott egyesület asztmás kisgyerekek barlangi sportterápiáját végzi, tehát tényleg megérdemlik a segítséget.
A 132 oldalas, prémium outdoor magazin témái: aktív utazás, hegymászás, téli sportok, futás, túrázás, búvárkodás, evezés, bringázás, jóga, fitnesz stb.
A lapban rendszeresen jelennek meg az utazom.com túravezetőinek írásai.
Itt tudod megrendelni: http://www.overmagazin.com/2012/02/kedvezmenyes_megrendeles/
A megjegyzés rovatba írd be: utazom.com.

Az Over Magazinról többet az overmagazin.com oldalon tudhatsz meg, ahol a februári lapszám cikkeiből is találsz ízelítőt.. A 132 oldalas magazinban jelentek már meg az utazom.com túravezetőinek írásai, és ez trend várhatóan a jövőben is folytatódni fog. Megrendeléshez kattints ide. 

FONTOS, hogy a honlapon a megrendelésnél a normál ár szerepel, a kedvezményért a megjegyzés rovatba írd be: utazom.com. Az Over Magazinról többet az overmagazin.com oldalon tudhatsz meg, ahol a hamarosan megjelenő lapszám cikkeinek előzetesét is megtalálod.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!