Ötégtáj a Lombfalu

Kismaros után egyórányi sétát követően gyerünk fel a fákra, és lássuk meg, mi lesz velünk! És tényleg. Ez nem vicc, fel a fákra! Ha eddig lettek is volna aggályaink a tériszonnyal kapcsolatban, akkor azok mostanra tuti, hogy szertefoszlottak.

Nem elsőre, de a második körnél garantáltan eltűnnek az izombénító negatív visszacsatolások. Egyenesen előre, át az ágakon, nincs alattam semmi, a ’minden jó lesz’ mantrával közösen tesszük meg az első lépéseket.Ha van szerencsénk megtalálni a fák lombjaiban megbúvó éjszakai szállást, nyertünk! Mert ez mindent visz! Mászkálni a fákon, gyönyörködni a tájban, és reggel jógázni egy kicsit a föld fölött húsz méter magasságban épített teraszokon, az felemelő élmény. Na és ez a madárcsicsergés!

 "A lombfalu a Börzsönyben található és a kanyargó Dunára néz. 8 faház és egy tágas közösségi tér bújik meg a fák koronájában. 750 m hosszú hídrendszer köti össze őket.

A szerkezet építésekor nagy figyelmet fordítottunk a természet megóvására - a fák nincsenek se csavarozva, se szögelve, egy speciális szorítórendszer tartja magasban a házakat és a hidakat. Az építmények teljesen a fák törzsének és koronájának formájához idomulnak."

Ötégtáj


 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!