Osztálykirándulások az utazom.com szervezésében

Az osztálykirándulások szervezése nem éppen könnyű feladat: annyi mindenre kell figyelni. Kényelmes, de megfizethető szállás, érdekes programok, aktív szabadidő lehetőség, kulturális érdekességek, természeti látnivalók. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha már egy kész, jól ismert és bejáratott programon kellene részt venni, nem igaz? Az utazom.com éppen ezt kínálja az iskoláknak, diákcsoportoknak: tartalmas és előre leszervezett programokat, igényes szállásokat, rugalmas időbeosztást, egyéni kondíciókat.

Az osztálykirándulás címére kattintva érhetőek el a kirándulás részletei. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Egynapos osztálykirándulások

Tihany

A Tihanyi-félsziget geológia látnivalóit és természeti értékeit fűzi fel egy tartalmas, szakvezetéssel egybekötött kirándulás. Megismerjük az apátság történetét, a Barátlakásokat, az Óvár sáncát, felmászunk a Csúcs-hegyre, ahol megismerkedünk a környék kialakulásának kalandos viszonyait. Megnézzük az Őslevendulást, az Aranyház gejzírkúpot és a Belső tavat is.

Ipolytarnóc

Egynapos túránkon megismerkedünk a miocén kori ősvilág levél, fatörzs és emlős lenyomataival. Megnézünk egy, annak idején több száz méter magas ősfenyőt, az őslábnyomios homokkövet, és egy izgalmas 3D mozielőadás mutatja be élethűen az itt élő állatok életét. A lelőhelyről a Páris-patak völgyébe utazunk, aztán a szécsényi kastélyt, a Rákóczi-országgyűlés helyszínét és a ferde Tűztornyot nézzük meg, majd az UNESCO világörökség részét képező Hollókőn is sétálunk egyet az Ófaluban és a Várban.

Több napos osztálykirándulások

 

Zemplén

A Zemplén szívének erdeiben túrázva, a Sólyom-bérc vagy a regéci vár kilátásában gyönyörködve, István-kút nyíres tisztásán megpihenve töltjük el ezt a hétvégét.

 

Aggtelek

Egy kellemes hétvége a híres Aggteleki karszton, kényelmes szállással, fakultatív programokkal, világraszóló látnivalókkal. Aggtelek és Jósvafő csodáinak felfedezése és egy könnyű túra a látványos Szádelő-völgyben.

Al-Duna, Délvidék

Magyar turista által ritkán felkeresett emlékhelyeket, természeti látványosságokat látogatunk meg. Utunk során eljutunk az Al-Duna kapujához, a Kazán- és Vaskapu-szorosokhoz, és megnézzük Nándorfehérvár, Szendrő, Pétervárad, Galambóc híres várait is.

 

Székelyföld

Erdély felejtetetlen élményeket kínál az ide utazók számára. Hagyományokkal és történelmi emlékekkel bőven ellátott vidékeken utazunk keresztül. Székelyföldi kirándulásunk során megismerkednek Erdély legnevezetesebb látnivalóival, s a gyönyörű tájakon bőven nyílik alkalom a sétákra, túrákra.

 

Kalotaszeg

Az utazás során a diákok megismerkednek Erdély egyik leghíresebb kistájával, a népművészetéről is méltán híres Kalotaszeggel, a „fővárossal”, Kolozsvárral és a legnyugatibb székely székkel az Aranyos vidékén, Torockóval.

Kárpátalja

A diákcsoportok által egyre kedveltebb Kárpátalját nagyon ajánljuk minden tanulmányi kiránduláshoz. A diákok a szépséges épített és természeti látnivalók mellett benyomást kaphatnak szüleik ifjabb korának korszakából is.

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Medve-szurdok túra - 1 nap
» Alpesi csúcsok, Hochlantsch - 1.nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Grünsee - 1 nap
» A Kis-Fátra legmagasabb csúcsa és főgerince - 1 nap
» Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés - 1 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!