Nyolcezer méteres hegymászás Mátrakeresztesen - Túrázz Erőss Zsolttal a Mozgásvilág és a Hidegkúti turistaház szervezésében

Mátra. Gyönyörű vidék, az ország legmagasabbra kopott csúcsával együtt. Most ellátogatnak ide azok a hősök, akik a Föld legmagasabb csúcsain küzdenek az elemekkel: Erőss Zsolt vezetésével a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció tagjai. Most velük túrázhatsz, beszélgethetsz és egy filmvetítésen élheted át kalandjaikat! A Hidegkúti turistaház hangulatos helyszínt kínál a programhoz. Itt vacsorázhattok majd és érdemes itt maradni estére. Mivel a túra nem hosszú, családosan, gyerekekkel is bátran el lehet rajta indulni!

 

Néhány kép a turistaház környékéről és a közeli mászóhelyekről.

 

A programot a Mozgásvilág szervezi:

Tudod, hogy milyen tempóban másszák meg a Föld legmagasabb hegyeit? Gyere és tapasztald meg a saját bőrödön. Túrázz együtt azokkal, akik már jártak ott, és tartsd velük a lépést! Ha pedig nem maradsz le, akkor megjutalmazunk egy vacsorával, melyet desszertként egy exkluzív filmvetítés zár le. No, nem kell megijedni, a rövid túra során nem hagyunk el senkit, így családok, baráti társaságok részvételére számítunk korosztálytól és nemtől függetlenül. Ha a jó hangulatú este után, úgy érzed, hogy kedvet kaptál a túrázáshoz, vagy a hegymászáshoz, akkor mi elértük a célunkat!

0-6 éves korig a túrán való részvétel ingyenes, 6-14 éves korig 50% kedvezmény!

 

A programról további részletek a Mozgásvilág honlapján olvashatók, illetve itt tudsz jelentkezni a programra!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!