Nem április tréfa: ingyenes túrák az utazom.com szervezésében

A Kedves Olvasóink az utóbbi napokban tapasztalhatták meg, hogy új út típusú tartalmak is megjelentek a megváltozott utazom.com főoldalán. Most már nem csak olvashattok kalandjainkról, hanem itt a lehetőség, hogy velünk éldd át őket! A külföldi túrák mellett itthoni, ingyenes megmozdulásokat is szervezünk és minden résztvevőt szeretettel várunk.
 
Az itthoni, ingyenes túrákat több okból is fontosnak tartjuk. Nagyon szép és értékes tájak vannak Magyarországon, hiba lenne kihagyni a megismerésüket. Az utazom.com túravezetői is a hazai hegyekben kezdték kalandjaikat és szívesen megmutatják kedvenc helyeiket. Kiváló lehetőség ez találkozni velünk és a leendő utastársakkal is, felmérni a fizikai állóképességünket, kipróbálni a felszerelést, belekóstolni az utazom.com túráinak hangulatába. Az ingyenes túrákat úgy szervezzük, hogy kijelöljük a hétvége dátumát, illetve a helyszínt, és megadjuk a találkozási pontot és időt, illetve a túra részleteit. Ha kétnapos túráról van szó, ajánlunk szállást is, de ennek lefoglalásáról illetve az oda utazásról a részvevőknek kell gondoskodniuk. Az utazom.com csapat a programot garantálja: a színvonalas túravezetést, az erdő és a hegyek felfedezését, a táj lakóinak megismerését. A program része a túrán kívül minden esetben valamilyen érdekesség: borkóstoló, vetítés, lepénysütés, madármegfigyelés vagy növényhatározás. 

Csupán annyi dolgod van, hogy kitöltöd az egyszerűsített jelentkezést, majd túrafelszerelésben megjelensz a találkozási ponton a megadott időben. A többi a mi dolgunk: úgy állítottuk össze programjainkat, hogy a legjobb helyeket járjuk be. Kövesd figyelemmel folyamatosan bővülő ingyenes túráink kínálatát az utazom.com oldalán vagy a Facebook-on!  Ha látni szeretnéd, kik jönnek még, azt a túrák közösségi oldalon is megjelennek eseményként, és itt elérhető a pilisi bringázás, a Zebegénytől Nagymarosig túrázás, és a zempléni borkóstolás is! A tervünk az, hogy minél több hétvégére szervezzünk tartalmas programot!

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!