Napelemes bringalámpák

A minap tekertem a napsütésben, amikor is egy érdekes biciklilámpára lettem figyelmes. Nem is a külseje, hanem inkább a tetején furcsán megtörő fény keltette fel az érdeklődésemet. Van olyan, hogy napelemes biciklilámpa?

Van természetesen, mint minden, amiről az ember hajlamos pár pillanatig azt gondolni, hogy végre feltalált valamit.


Milyen nagyszerű gondolat a napelemes bringavillogó, merenghetünk el egy kicsit! Hiszen az emberek többsége esőben úgysem biciklizik, a csapadékmentes napokon meg folyamatosan tölt a napelem. A ma kapható elemes biciklilámpák nagy része fekete műanyag cső, ami a kerékpár megjelenésén nem sokat dob, ezért sokan inkább a kis felgumizható villogókat használják. Nincs is ezekkel a villogókkal semmi baj, ameddig nem akar látni az ember, csak látszani. A saját tapasztalatom viszont sajnos az, hogy állandóan újakat veszek ezekből, mert vagy elvesztem őket, vagy csak simán kifogy belőlük az elem. Ez így nem valami ökotudatos magatartás, ezért be kell szereznem egy napelemes biciklilámpát! Az Owleye terméke napelem és USB csatlakozóval is újratölthető, azért ez nem semmi.


A jó öreg dinamó már a múlté, de ha valaki nem bízik a kitartó napsütésben, vagy egyszerűen csak sötétedés után indul el kerékpározni, és virradat előtt haza is ér, számukra talán az indukciós lámpa lehet a megoldás.


„A küllőkre szerelt mágnespadok a kerék forgása miatt elhaladnak a tengelyre szerelt lámpa előtt, így gerjesztve indukciós energiát.” Bikemag: 7490-Ft
 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!