Nagymosás a Csepelboltban

Gyakran előfordul velünk bringásokkal, hogy a kerékpárra rakódott retek mennyisége olyannyira elborzaszt bennünket, hogy inkább nem csinálunk semmit, mert belátjuk, hogy a tisztaságért folytatott harcot már hónapokkal ezelőtt elveszítettük. Mit tehet ebben az esetben az ember? Városlakóként, kert hiányában fogja, és egy nagy lélegzetet véve beállítja a kádba a kerékpárját.

Aztán rájön arra, hogy a kerekeket le kell vennie, mert különben mindent összefröcsköl. Keréklevétel után már kényelmesen elfér a kádban a bicikli, és kezdődhet a nagymosás. Úgy 3-4 percnyi csutakolást követően jelentkeznek az első komolyabb karcolások a kád zománcrétegén, de a kitartóak folytathatják két-három darab rongy pontos elhelyezésével, ezzel megelőzve a zománc további sérülését. Miután végeztünk, nem maradt más hátra, mint hogy kimossuk a kádat és fertőtlenítsük.

 

Ha meg akarjuk kímélni magunkat és otthonunkat, abban az esetben áttekerhetünk egy szökőkúton, ami tök felesleges, de szórakoztató, vagy elbringázhatunk egy benzinkútig, ahol gőzborotvával a piszok nagy részét lemoshatjuk. Pár bringabarát benzinkút már fontolgatja, hogy kerékpármosó egységgel lássa el kútjait.


Talán mégis a legjobb megoldás, ha olyan kerékpárszervizbe visszük a bringánkat, ahol vállalnak mosást, illetve rendelkeznek kerékpármosó részleggel. A Csepelboltban (1087 Bp., 8. ker. Vásár u. 4.) például van ilyen. Nagymosás 4500 Ft, ami egy kád újrazománcozásához képest nem is annyira drága. Fontos a bicikli tisztán tartása, hiszen mégis mechanikus csodáról beszélünk, amelynek hibátlan működéséhez elengedhetetlen, hogy csillogjon.
 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!