Mikrobringák

Néha úgy hozza az élet, hogy kerékpárunkat szívünk szerint a hónunk alá csapnánk, és azzal a lendülettel felpattanhatnánk egy szimpatikus tömegközlekedési járműre. De ez sajnos tilos, nem szabad, tiltja a szabályzat. Pedig biztos vagyok benne, hogy jó néhány csillebérci fiatal fogadná nagy örömmel, ha este a belvárosból egy olyan busszal mehetne haza, amin van kerékpártartó.

Amíg arra várunk, hogy a BKV kerékpártartókkal lássa el mondjuk a budai buszjáratait, addig az összecsukható kerékpár lehet az egyetlen megoldás. Szépek és jók is ezek a foldingok, csak talán egy picit még így is nagyok összecsukva ahhoz, hogy egy tömött villamosra felszálljunk velük. Ha csak kisebb távokat szeretnénk fürgén megtenni bringával, hébe-hóba beiktatni a tömegközlekedést, akkor nincs jobb a mikrobringánál.

A gyakorlatilag rollerméretűre összecsukható járgányokat csak nagy jóindulattal sorolnám a kerékpárok családjába, pedig látszólag az összes besorolási követelménynek megfelelnek. Van ugye két kerekük, van pedáljuk, kormányuk és ülésük. Borzasztóan apró kerekeik miatt sebességi rekordot nem tudunk beállítani velük, de nem is az a küldetésük, hanem mondjuk hogy egy napsütötte, százfelé rohangálós, ügyintézős délelőttön megkönnyítse az életünket.


 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!