Miért jó a TRX?

A számtalan újabbnál újabb fitnesz-őrület sűrűjében nehéz ösvényt vágni annak, aki szeretne valami igazán hatékony és valódi eredményt kínáló edzésmódszert találni a mindennapok jó közérzetéhez vagy ha egy kiegészítő-felkészítő módot keresünk a hobbiként vagy versenyszerűen űzött sporttevékenységünkhöz. A funkcionális edzés nem ígér csodákat, és megköveteli a folyamatos fegyelmezett és helyes edzésrendet: cserébe viszont nem látványeredményeket, hanem hosszú távú fejlődést, dinamizmust és stabiltást érhetünk el vele.


A TRX lényege és sikerének titka az egyszerűségében rejlik: csak minimális hely és eszközigénnyel nagyon hatékony edzésmódszert kínál, amit szinte bárhol végezhetünk: utazás közben vagy a mindennapokban is. Nem a testépítés, nem nagy súlyok emelése a cél: erős és dinamikus izmok és ízületek, jól terhelhető és stabil szervezet és kiváló vázizomzat a folyamatos edzés eredménye. A test saját tömegével végezhető edzés, és a rengeteg gyakorlat a különböző izomcsoportokat együtt és külön külön is edzi, attól függően, melyik területre koncentrálunk, és a természetes, mindennapokban és a különböző sportágakban előforduló mozgásformákat segíti: nem véletlen, hogy annyi féle élsportoló építette be ezt a módszert a felkészülésébe, éppúgy, ahogy a különleges erők kiképzéséhez is használják, de TRX-hívők között találunk filmsztárokat és modelleket is.


A gépekkel végzett kötött mozgásformák helyett az ágyéki és gerinc melletti mélyizmokat erősítő, szabadon végezhető edzésmódszer stabilitást és kiegyensúlyozott vázizomrendszert eredményez, ami nagyon fontos a sérülések elkerülése miatt és a harmonikus izomrendszerért.
A TRX kicsi és könnyű, bárhová magunkkal vihetjük, akár egy strandon vagy egy menedékház teraszán is végezhetünk edzést, de otthon vagy az irodában is.Mivel magunk határozzuk meg az edzés intenzitását, bármilyen fittségi szinttel belekezdhetünk ebbe a tréningbe: a szakértő segítség viszont nagyon fontos! Számos edzőteremben vannak már csoportos TRX edzések, de a termékhez is jár egy DVD és a TRX Vásárlói Klub tagság. A TRX-ről és az edzésekről, a TRX Info oldalon olvashatsz többet, friss híreket, információkat pedig a TRX HUNGARY Facebook oldalon találsz.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!