Miért a TRX? A bevezető a technikába

A média visszangozza a manapság egyre népszerűbb és népesebb fitnesz-szakágak látványos eredményeit. Valamivel csendesebben, de biztosan terjed a nem csak látszatmegoldásokra építő funkcionális tréning. A TRX is egy saját tömeggel végzett gyakorlatsorhoz szolgáltat profi és sokoldalúan használható felfüggesztést. Nem kell egy edzőteremben izzadnunk: a kis méretű és praktikus eszközt magunkkal vihetjük bárhová, ahol csak sportolni szeretnénk. Az eszköz használatával több mint ezerkétszáz-féle gyakorlatsor közül választhatunk, hogy nem csak statikus módon, hanem az izomcsoportokat integrálva is edzést folytathassunk. Az eredmény: megnövekedett kitartás és a mélyizmok látványos erősödése, a sérülésmentes sportért és a dinamizmusért.

 

Az igazán jó a TRXben az, hogy segíti a minél rendszeresebb mozgást azzal, hogy rövid idő alatt használni tudjuk: akár 25-30 perc alatt is hatékonyan meg tudod mozgatni az egész tested. Az edzés elején és a végén ne felejts el nyújtani! A TRX® Suspension Trainer® erre is kiválóan alkalmas. Természetesen a saját fittségi szintednek megfelelően tudod beállítani az edzés intenzitását.

Az eszköz működésnek, az edzés felépítésének legjobb eredményei miatt mindenképpen edzővel tegyünk meg a kezdő lépéseket! Így lehetünk biztosak abban, hogy a TRX rendszert a lehető lehgjobban kihasználjuk. További információkért, friss hírekért látogass el a TRX Info oldalára vagy Facebook rajongói oldalára.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!