Meztelen bringás felvonulás New Yorkban

2011. június 11-én rendezik idén a Meztelen biciklis felvonulást a Nagy Almában azzal a céllal, hogy demonstráljanak az erőszak minden létező formája ellen. Bár NY nem reprezentálja az országra egyébként jellemző mérhetetlen prüdériát, a szervezők mégis arra kérik a résztvevőket, hogy ruhát hozzanak magukkal, hátha mégse mernek levetkőzni.

„Csatlakozz a mókához, hogy biztonságossá tedd az utcákat a gyönyörű, egyben sebezhető test számára. Azért tekerünk, hogy véget vessünk a nukleáris energia túlzott használatának, az autó- és olajfüggőségnek. Szolidaritásból vonulunk fel világszerte minden emberrel együtt azokért, akik ártatlanul szenvednek a sugárzás, a mérgező hulladék, a zabolátlan autózás, illetve az elnyomás és a bántalmazás minden formája miatt. Testünkben és hangunkban érzett büszkeséggel, tisztelettel szólalunk fel közös bolygónk és közösségünk érdekében…

 


Annak érdekében, hogy könnyebben elfogadjanak bennünket, minden résztvevőt arra kérünk, hozzanak magukkal ruhát, hiszen elképzelhető, hogy nem születik megegyezés köztünk a meztelenséget illetően.”

 

http://wiki.worldnakedbikeride.org/index.php?title=New_York_City


 

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!