Meindl bakancsok - minőségi outdoor lábbelik

Németországnban valamikor százával voltak rendes bakancsgyárai. Ma a Meindl azon kevés bakancsgyár egyike, amelyek rendes gyártókapacitással rendelkeznek Németországban. A bajorországi Kirchanschöringben található üzem gyárt bakancsot, ráadásul jó bakancsot. Évszázados hagyományt folytatnak: a Meindl bakancsai több mint 300 éve készülnek Kirchanschöringben. A kézi gyártást ma ugyan modern berendezések segítik, viszont ezek mindegyike emberi irányítás mellett végzi el valamelyiket abból a több mint 200 munkaműveletből, amely egy minőségi túrabakancs előállításához szükséges. Cipőkészítő mestereik rendelkeznek azzal az érzékenységgel, gyakorlattal és elhivatottsággal, amelyet egy olyan természetes termék igényel, mint elsődleges anyaguk, a bőr. 

Nem mondtak le a kézzel készült termék minőségéről azért, hogy betörhessenek a tömegpiacra. Eredetiségüket, rugalmasságukat és piacorientáltságukat kihasználva kézműves minőségű bakancsot készítenek, mert a piac ezt várja el tőlük.
Évente több mint egymillió pár lábbelit gyártanak, amellyel a világ legfontosabb outdoor piacait látják el. Hegymászás, Nordic, város, túra – bárhol járjon viselője a világon, a Meindl bakancs megbízható társa lesz!

A Meindl bakancsok és túracipők széles típusválasztéka lefedi a természetért rajongó emberek lábbelikkel szemben támasztott magas igényeit, a könnyű séták és kirándulások komfortos cipőitől egészen az alpinista expedíciók robusztus bakancsaiig. A felépítési különbségeket – jól megjelenített módon, keménység és merevség szerint kategóriára bontva („A” – puha, „D” – kemény)  jelzésekkel illetik .
A tartósság és a lépésstabilitás mellett elsősorban az optimális anatómiai szempontokat tartja a Meindl fontosnak, hogy ne csak a lábbeli, hanem használója is sérülésmentesen „vészeljen át” egy-egy – a lábra ható, és a hátizsák súlyával növelt terhelésű – túrát, vagy expedíciót. Ezeknek köszönhetően válik bakancsunk azzá, amivé egy bakancsnak idealizáltan válnia kell:
Legjobb és leghűségesebb társunk a gyalogösvényeken, sziklás bérceken, hogy emlékeinkben évtizedekkel később is a festői tájakon megtett könnyű léptek domináljanak…

A Meindl bakancsok forgalmazója: https://www.tengerszem.hu

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Alpesi csúcsok, Hochlantsch - 1.nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Grünsee - 1 nap
» A Kis-Fátra legmagasabb csúcsa és főgerince - 1 nap
» Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés - 1 nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Hinteralm - 1 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!