Megjelent az ÚJ Turista Magazin! Keresd az újságárusoknál!

Megjelent az új Turista Magazin! Korszerű, látványos és informatív kiadványt találhatnak júliustól az újságárusoknál a hazai túrák kedvelői.

A Magyar Természetjáró Szövetség által kiadott – nagy múlttal rendelkező – magazin minden elemében megújult, igazán versenyképes lapot faragtak belőle.

Talán a legszembetűnőbb változás, hogy mostantól csak hazai helyszíneket mutatnak be (némi Kárpát-medencei kitekintéssel), de azt olyan színvonalon, hogy az olvasónak nincs hiányérzete. Legfeljebb bűntudata, hogy eddig elhanyagolta az itthoni „világjárást”.  Hasznos újításnak tűnik a kitéphető, gyűjthető túrakártya-rendszer.

A lap közepén található, perforált oldalakon a térképes túrakártyák mellett egy szálláskártya is van, ami szintén jól jöhet, ha az adott térségbe több napra utaznánk.

Ami nem változott, az az ára, a Turista Magazin továbbra is csak 495 Ft.

A magazin után a honlap is hamarosan újjászületik, addig is érdemes a srácokat a Facebookon követni. Folyamatosan várják a hónap fotója címre az alkotásokat, az első 50 előfizetőt pedig túrazoknival ajándékozzák meg, ilyen módon is támogatva a hazai túrázást...

Ízelítő a lap témai közül:

Ezt a csodás címlapot keresd az újságárusnál:

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!