Luongo

A Luongo kerékpárbolt és szerviz új helyre, a Katona József utca 3. alá költözött. A hangulat továbbra is kedélyesen barátságos, viszont az a tény, hogy az új bolt, szemben a régi pincével, immár a földszinten kapott helyet, kifejezetten felemelő érzés.

A három helyiségből álló üzletben kis túlzással minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet. Komplett új bringák, vázak, bukók, táskák, alkatrészek. A kínálat szakértelemmel, ízlésesen összeválogatott termékekből áll, az antik felújított bringáktól kezdve a városi bicikliken át a legmodernebb országúti Bianchi-ig mindent megtalálsz. Az árak elfogadhatóak, de ha úgy tetszik, vehetsz GT vázat 320 000-ért is. Általában télen is van pár használt gép, de a szezon kezdetétől folyamatos a 20-30 darabos kínálat.


A szerviz rendezett és jól felszerelt.
Összességében dögös ötös hely. A Luongo valahol félúton van a márkakereskedések és a közösen kávézunk a fixis haverokkal boltok hangulata között.

„Cégünk 2002 óta törekszik a kerékpározás népszerűsítésére. Csapatunk a magyarországi hegyi kerékpározás megalakulásával egyidős, így elsősorban kerékpárosként mintsem kereskedőként tekintünk magunkra.”

Nyitva tartás: hétfő-péntek 10-18 óráig, szombat: 10-14 óráig
Telefonszám: (06) 20 223-67-65
Cím: 1137 Budapest, Katona József u. 3.

 

 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!