Legjobb megoldás a városban: Birdy

 

Az összecsukható vagyis ( folding ) kerékpározás csúcsa, mint ahogy a kerékpáros evolúció mérföldköve is. Végre biztonságban mindig veled lehet a kétkerekűd mert a Birdy mindenhova befér ahova te eljutsz, így nem kell aggódnod minden egyes percben hogy mikor lovasítják meg a kedvencedet. Teljes értékű kerékpár felszereltségtől függően és mindez egy táskányi méretben elfér. Most már nincsen mentséged miért nem kerékpározol minden nap!
Hobbi kerékpározásra, munkába járni, de még túrázásra is ideális megoldás lehet a Birdy összecsukható bringái. Rengeteg időt, pénzt spórolhatunk meg egyrészt a háztól házig közlekedéssel másrészt azzal, hogy bármikor felpattanhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre ha a körülmények épp azt kívánják meg. Ráadásul még külön fizetni se kell kerékpárjegyért. Elérhető hibrid változatban is, diszkréten egy kicsi levehető kormánytáskában rejtették el az akkumulátort, ez is egy opció lehet ha, ilyen bicikliben gondolkodik az ember.
Napjainkban jelentkezett egy World Comfort büszke tulajdonosa, hogy szívesen megosztaná velünk az élményeit, így talán könnyebben megismerkedhetünk és beleszerethetünk ebbe a remek kis kerékpárba.
A képek alatt olvashatóak a tapasztalatok.

 

  "Múlt héten kezdtem el a "tesztüzemet", a kezdeti benyomások igen kedvezők. Tényleg öröm vele kerekezni, nagyon precízen működik rajta minden. Semmi panasz a rugózásra, a kicsi kerekek ellenére az utazási komfortja is ideális. Nem ráz, nem üt föl egy-egy megtalált gödör esetén, padkára is könnyedén fel lehet vele menni. A sebességi fokozatok száma elegendő, bár egy erősebb lejtőn még próbáltam egyet váltani. Ne legyünk telhetetlenek, így is éppen elég gyors, és amúgy sem versenyzésre találták ki. Amit azonban tapasztaltam: a kormányt mindkét kézzel elengedni -főleg nagyobb sebességnél- nem szabad, mert beszitál. A fékek teljesen rendben vannak, kiváló a fékhatás.
  Meglepően kényelmes a testtartás is, a kormány elég magas még nekem is, a magam 180 cm-ével. A viszonylag nagy tengelytávnak köszönhetően szinte észre sem veszem, hogy egy folding kerékpárt hajtok, nem veszi fel az út hosszanti egyenetlenségeit.
  Mindenképpen kiemelném még a világítást. Mivel a munkahelyemre vagy szürkületben, vagy sötétben kerekezek, a világítást folyamatosan használom. Amikor az első alkalommal este használtam nem hittem a szememnek. Az első lámpával nemcsak látszok, hanem látok is. Ezzel végre elmondhatom, hogy sötétben is szívesen ülök a nyeregben.
  Az összecsukás, szétnyitás már viszonylag jól megy, van néhány ötlet, amit én magam találtam ki a praktikusság jegyében. Az egyik ilyen a pedálhelyzet összecsukáskor. Ha a baloldali pedál előre néz, akkor a kormányoszlop a nekem beállított magasságban éppen rá tud ülni behajtáskor a hátsó villára, így nem magasabb a teljesen betolt nyeregszintnél.
  Az „elcsomagolás”-t még gyakorolnom kell. Biztosan ki fogom találni a legegyszerűbb, leggyorsabb módot, de még kísérleteznem kell. Vonaton minden akadály nélkül felrakható a poggyásztartóra.
  Összességében kedvezőek a benyomásaim az eddigi használat során. Nyilván el tudok képzelni a táskában, vállon történő szállításnál kényelmesebb dolgot is, de azért ez sem lehetetlen feladat. A hozzá fűzött reményeket mindenképpen beváltani látszik, arról nem is beszélve, hogy a napi mozgás jótékony hatással van rám, és időt is meg tudok takarítani.
  Végül, de nem utolsó sorban el kell mondanom, hogy a hozzáértő és szerető emberek örömmel nézegetik amerre csak járok vele. Valaki szerint ronda, mások szerint érdekes, míg megint mások szerint olyan, mintha én barkácsoltam volna az otthoni műhelyemben. Azt viszont mindenki elismeri, hogy minőségi termékről van szó. 
 
Üdvözlettel egy Birdy World Comfort tulajdonos"
 
Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és kedvet kaptatok, hogy jobban utánajárjatok mit is tud nyújtani egy ilyen Birdy.
 
 
Birdy kerékpárjaink:
http://evobike.hu/termekek/marka[]/10/nev/Birdy/csalad/Osszecsukhato-kerekparok
 
További képek:
http://evobike.hu/galeriak/oldal/31
 
Videó az összecsukásról:
http://evobike.hu/videok/oldal/6
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Bringatúra a Tátrában - 4 nap
» Mura menti kerékpártúra - 4 nap
» Csehország: bringa, sör, kultúra - 4 nap
» Drezda-Prága biciklitúra - 5 nap
» Provence bringatúra a levendulák földjén - 6 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!