Hogyan válassz szandált?

Nemcsak cipőkből, de most már szandálokból is rengetegfélét találsz a hazai túraboltokban. Mivel ezek többnyire nem a legalacsonyabb árkategóriába tartoznak, nem árt alaposan átgondolni, hogy hol és hogyan szeretnéd használni.
Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani annak érdekében, hogy jobban el tudj igazodni a sportszandálok egyre bővülő kínálatában, és megtaláld azt, amelyet a legjobban ki tudsz használni.
Funkció szerint három alaptípust emelnék ki: ezek a városi szandálok,  a sportszandálok és végül a túraszandálok.

A városi szandálok egyik legmarkánsabb jellemzője, hogy pántjuk és belső talpuk legtöbb esetben bőrből készül. Ez garantálja a stílusos, a hétköznapokon (irodában, munka utáni kiüléseknél, belvárosi korzózásnál), és egyes modelleknél a különlegesebb alkalmakkor is vállalható viseletet. A lábágy megfelelő rugalmasságán és párnázottságán, valamint a talp és a hevederzet kialakításán tetten érhetőek a túramárkák technológiai fejlesztései, így a stílus mellett a divatcipőknél lényegesen nagyobb komfortot és strapabírást garantálnak. 

Ha olyan szandált keresel, amelyet inkább hétvégén hordanál, illetve utazásra és túrákra keresel univerzális modellt, akkor érdemes a sportszandált választanod. Ezek a szandálok erőteljesebben párnázott, rugalmas mégis jó talajfogást biztosító talpuknak és elnyűhetetlen, állítható szintetikus hevederjeinek, vagy vízálló bevonattal ellátott bőr pántjának és talprészének köszönhetően szinte minden terepen bevethetőek. Így ha monszun idején utazol Indiába, vagy a legtikkasztóbb hőségben tervezed megnézni az egyiptomi királysírokat, ha Korzikán kajakozol, de várost is szeretnél nézni, az univerzálisan bevethető sportszandál a legpraktikusabb választás.

És ha ennél távolabbi helyekre készülsz, ahol olyan szandálra van szükséged, amelyet akár nagyhátizsákos túrán vagy utazáson is tudsz viselni, akkor a legjobb választásnak továbbra is a Teva Terra Fi túraszandálokat, illetve a Teva Toachi és Open Toachi szandálokat tartjuk.  Maximális tapadást biztosítanak köves, sziklás terepen is, a Terra Fi hevederje a tökéletes illeszkedés érdekében három ponton is állítható, talpán felfelé kanyarított orrésze és sarokvédője megakadályozza a kavicsok és törmelékek bejutását, ugyanakkor a lehető legjobb szellőzést biztosítják. Többrétegű talpa a talpadás, a csillapítás és a komfort ideális ötvözetét nyújtja. A szandálokat online itt vásárolhatod meg.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!