Hétvégi programok októberre

Október: az ősz szépségeit élvezve a hegyekbe kirándulunk vagy egy hosszú hétvégére magunk mögött hagyjuk a jól ismert utcákat- városlátogatásra indulunk Európa legszebb fővárosaiba. Ha aktív szabadidőt keresünk akkor is megtaláljuk a nekünk tetsző túrákat az utazom.com kínálatában, de akkor sem csalódunk, ha kulturális kikapcsolódásra vágyunk! Íme egy válogatás a legnépszerűbb októberi hétvégi programjaink közül:

 

Róma:

Róma városlátogatás program ajánlatunk egy felejthetetlen egyéni utazás a világ egyik legkedveltebb városába. Az európai kultúra bölcsőjének is nevezett város megszámlálhatatlan látnivalóval és műemlékkel várja a turistákat, akik az egész napos sétát egy hangulatos trattoriában egy pizza vagy tészta és egy finom olasz kávé mellett pihenhetik ki. A városlátogatás program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható! Róma az egyik legjobb úticél!

https://utazom.com/utazas/varoslatogatas-romaba-az-orok-varosba

Itt olvashatsz róla...

Amszterdam:

Hétvége Amszterdamban: egy felejthetetlen hosszú hétvége a tolerancia és a sokszínűség városában. Hollandia gazdag történelmű fővárosa méreténél fogva és csekély közúti forgalmának köszönhetően könnyedén bebarangolható gyalogosan vagy biciklivel. A város felfedezésének legeredetibb módja azonban a hajós városnézés; hajók, csónakok és vizibiciklik sokasága várja az ide látogatókat. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható. Utazás, körutazás, városlátogatás, hosszú hétvége: Amszterdam mindig ideális utazási célpont!

https://utazom.com/utazas/hetvege-amszterdamban-budapest

Itt olvashatsz róla...

Madrid:

3 napos hétvége Madridban, Európa egyik legnagyszerűbb művészeti központjában. Spanyolország fővárosa Barcelonát megelőzve vált az ország leglátogatottabb városává - nem alaptalanul. Madrid pezsgő éjszakai élete, látnivalói, csodálatos múzeumok és képtárak, lenyűgöző épületek, számtalan park valamint a messze földön híres spanyol gasztronómia teszi teljessé az itt töltött napokat.

https://utazom.com/spanyolorszag/madrid/hetvege-madridban-budapest-madrid

Itt olvashatsz róla...

Párizs:

Hétvége Párizsban programajánlatunk egy felejthetetlen hétvégi utazás a divat fővárosába, mely mindenkit elbűvöl. A Szajna-parti metropolisznak világhírű a történelme, művészete és kultúrája, de a konyhaművészet terén is a világ élvonalában jár. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható! 

https://utazom.com/franciaorszag/parizs/hetvege-parizsban-budapest-parizs

Itt olvashatsz róla...

Krakkó:

Hétvége Krakkóban programunk egy fantasztikus egyéni utazás Lengyelország hajdani fővárosába. Egy város, mely remekül ötvözi a történelmi hangulatot és egy dinamikus nagyváros pezsgését, szórakozási lehetőségeit - ez Krakkó. Látnivalói, egyedülálló hangulata, épületei és látnivalói évről-évre egyre több turistát csalogatnak a városba. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható!

https://utazom.com/utazas/hetvege-krakkoban-budapest-krakko

Itt olvashatsz róla...

London:

London városlátogatás programunk felejthetetlen utazás a világ egyik legnépszerűbb városába. Londonnak számtalan arca van, így itt mindenki megtalálja azt amire vágyik: látni London nevezetességeit, látnivalóit. Ennek köszöntően a brit főváros mára a világ egyik legkozmopolitább városa lett. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható!

https://utazom.com/utazas/5-napos-london-varoslatogatas-budapest-london-hotel-1

Itt olvashatsz róla...

Barcelona:

Hétvége Barcelonában, Katalónia fővárosában, a világ egyik leglátogatottabb városaként számon tartott mesevilágban. A világ minden tájáról érkeznek látogatók - nem véletlenül: a város sokszínűsége, kulturális látnivalói, gasztronómiája valamint az itt élők életszeretete mindenkit elvarázsolnak. Barcelona időjárása szinte egész évben megfelelő egy felejthetetlen hétvége eltöltésére. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható!

https://utazom.com/utazas/hetvege-barcelonaban-budapest-barcelona

Itt olvashatsz róla...

A városlátogatások után pedig következzenek az aktív szabadidővel elöltött, kalandos hétvégék! Gyalogtúra és kerékpártúra, Toszkánától az Alpokig, a Felvidéktől Ausztriáig!

Aktív hétvégék:

Király-hegy, Szlovákia:

Gyere velünk az Alacsony-Tátra keleti részének legmagasabb ormára! Káprázatos kilátás a Magas-Tátrára és a Szlovák Érchegységre! Könnyű egynapos túra, átlagosan sportos kondícióval is mosolyogva teljesíthető, az élmény pedig felejthetetlen!

https://utazom.com/ut/alacsony-tatra-kiraly-hegy-kralova-hola

Itt olvashatsz róla...

Ausztria rejtett kincsei:

A határszéli fekvésnek és a nehéz megközelíthetőségnek köszönhetően a Thayatal Nemzeti Park és a völgy erdői teljes érintetlenségében tárulnak elénk. A parányi területen megtalálható az Ausztriában honos növények csaknem fele. Ami pedig néhány éve még elképzelhetetlen volt, az mára valóság: a nemzeti park egy része Csehországban fekszik és minden további nélkül felfedezhető egy határokat átszelő gyalogos túra keretén belül.

https://utazom.com/utazas/ausztria-rejtett-kincsei

Itt olvashatsz róla...

Medve-szurdok túra:

169 fahíd, 2900 lépcsőfok, a pallók alatt dübörgő víztömeg, zuhatagok, zúgók. Ausztria egyik legnagyobb szurdokvölgyében a Medve-szurdokban túrázunk egy gyönyörű alpesi túrával megfűszerezve.

https://utazom.com/utazas/medve-szurdok-tura

Itt olvashatsz róla...

Garda-tó, Olaszország:

Szikrázó napsütés, hegyek, ódon városok, hangulatos kávézók, cappuccino, pizza, limoncello. A Garda-tavi túránkon ezek várnak rád, ha velünk tartasz. A napi gyalogtúrák nem túl megerőltetőek és csodaszép helyekre kalauzolnak el: háttérben a sziklás hegyekkel, a Garda-tó panorámájával a talpunk alatt, életre szóló élményt nyújtanak.

https://utazom.com/utazas/kirandulas-es-tura-a-garda-to-kornyeken

Itt olvashatsz róla...

Ausztria legszebb szurdokvölgye:

Kellemes kirándulás során Ausztria vadregényes szurdokában csodálhatjuk meg a mesés vízeséseket, zuhatagokat és csobogókat, míg mellettünk hatalmas hegyek törnek az ég felé. Egyedülálló látványával elkápráztatja az ide látogató kirándulókat az osztrákok pompás szurdokvölgye.

https://utazom.com/utazas/ausztria-legszebb-szurdokvolgye

Itt olvashatsz róla...

Toszkána kerékpártúra:

Kerékpártúra Toszkánában, a világ egyik legszebb vidékén. Toszkána a történelmi levegővel átitatott, levendulaillatú, isteni ételeket, italokat rejtő mediterrán gyöngyszem. Mondják, titkainak felfedezéséhez öt élet sem lenne elég. Itt az ideje megkóstolni a napfény ízét, járd be biciklivel e káprázatos tájat.

https://utazom.com/ut/toszkana-kerekpartura

Itt olvashatsz róla...

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!