Gödörbringa

A belváros szívében a Gödör előtt szépen sorba rendezett egyforma kerékpárokból első ránézésre megállapítható, hogy egy amolyan turisztikai kerékpárkölcsönzővel van dolgunk. Ezért aztán különösebb izgalom nélkül tekertem el mellette nap mint nap, még akkor is, amikor pár hónapja konkrétan a tó mellett kaptam defektet.


Aztán egy szép vasárnap épp WAMP volt a téren, és mivel ezt nem hagyhattam ki, végigsuhantam rajta. A terv jónak tűnt, de akkora tömeg volt, hogy a biciklimmel csak komoly konfliktusok árán tudtam volna végigmenni a piacon. Zárat természetesen pont nem vittem, ezért egyetlen lehetséges megoldásként megkérdeztem a kölcsönzősöket, hogy ugyan ott hagyhatnám-e pár percre Moser bácsit, amíg körülnézek. Persze, tök simán, figyelünk rá, hangzott a megnyugtató válasz. Viszont figyelmeztettek, hogy csak este nyolcig vannak nyitva, történt mindez délután kettőkor.
Mikor egy óra múlva visszatértem, akkor vettem észre, hogy itt nem csak kerékpárkölcsönzéssel, hanem szervizeléssel is foglalkoznak. Puff neki. Hányszor jött volna jól, de a defektnél biztos, ha tudom, hogy itt megoldják a problémámat.


Tehát a Gödör előtt van egy bicikliszerviz, ahol azonnal, sorban állás nélkül cserélnek vagy ragasztanak belsőt. Megoldják, ha elszakad a bowdened, vagy esetleg a láncod. Beállítják az elállítódott alkatrészeket, megszerelnek gyakorlatilag mindent, ami a tovább tekeréshez szükséges. Komolyabb reparálásra nem vállalkoznak, de ez a hely nem is erről szól, a GödörBringa műhely inkább amolyan elsősegély a biciklik számára.
Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér / Tel: +36 70 5066345
Nyitva: a szezonban minden nap 08h-20h 
 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!