Fjällräven Polar - támogasd szavazatoddal a magyar pályázókat december 12.-ig!

Fjällräven Polar egy 300 kilométer hosszú kutyaszán-kaland, amelyről már olvashattatok beszámolót az utazom.com oldalain. 2015-ben is megrendezésre kerül ez az extrém kaland, amelyre idén több magyar is pályázik. A sarkkörön rendezett versenyen nem csak a komoly fizikai erőkifejtés, hanem a hideg és a mély hó is fokozza a nehézségeket. Ennek ellenére nem csak bátor férfiak, hanem elszánt hölgyek is vállalják a kívást, hogy szembenézzenek az északi tájak zord körülményeivel. A magyar pályázók közül Lengyel Évával beszélgetünk.

Éva a versenykiírásnak megfelelően rövid bemutatkozófilmet készített, amire itt lehet szavazni, ezzel is hozzásegítve honfitársunkat ahhoz, hogy Magyarországot képviselje ezen a versenyen. 

Lengyel Éva szenvedélyesen szereti a hegyeket és a túrázást, magashegyi tapasztalatai, elszántsága és kitartása illetve tudatos fizikai és lelki felkészülése teszik alkalmassá a kihívásra. 

utazom.com: Honnan jött az elhatározás, hogy vezető beosztású IT-szakemberként kipróbáld magad a Fjällräven Polar  versenyen? 

Lengyel Éva: Nagyon régóta túrázom és hegyet mászom, nem idegen tőlem a kaland - 56 országban jártam már már és önkéntesként dolgoztam Nigériában és Kamerunban is. A nyáron részt vettem a Fjällräven Classic  elnevezésű vándortúrán, ott jött az ötlet, hogy kipróbáljam magam ezen a tájon, téli körülmények között is.

utazom.com: 300 kilométer kutyaszánozás nem egy délutáni séta - hogyan szerzed meg a szükséges fizikai állóképességet, és mi véd meg a zord körülményektől?

Lengyel Éva: Aktív életet élek, rendszeresen futok terepen egy lelkes baráti társasággal. Teljesítettem életem első maratonját, de a hétköznapok is sportosan telnek - a városban tömegközlekedés vagy autó helyett görkorcsolyával és kerékpárral járok és falmászó-edzésen is erősítem magam. Fontos számomra, hogy időt szakítsak a tudatos felkészülésre, mert igaz, hogy a hegyekben és a sarkkörön túl ránk leselkedő körülményeket csak ott tudjuk kezelni, de amire csak lehet, fel kell készülnünk már előre. A versenyen részt vevőknek a  Fjällräven biztosítja a szükséges felszerelést, az északi márka termékei ezen az éghajlaton is segítik a túlélést. 

utazom.com: A pályázók között előkelő helyen állsz, a te vagy a legtöbb szavazattal rendelkező nő a mezőnyben. Mi a célod az ismertséggel, ami ezzel a kihívással jár?

Lengyel Éva: Szeretném személyes példámmal megmutatni, hogy fontos célt találnunk az életben, amit a kellő elszántsággal, kifogások és mellébeszélés nélkül el is érhetünk. Nőként és egyedül is vállalkozhatunk a legextrémebb kalandokra, ahogyan ez a Fjällräven Polar verseny vagy egy magashegyi túra Felső Mustangban. Az, hogy ilyen kihívás elé állítom magam, segít megtapasztalni saját fizikai és lelki határaimat. Nagyon bízom benne, hogy a támogatóim szavazataival sikerül kijutnom erre a versenyre - őket is képviselem ezen a kihívásom, sokat fog segíteni a támogatásuk. Csatlakozz a kalandhoz Te is, és szavazz Évára hogy részt vehessen a Fjällräven Polar versenyen!

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!