FjallRaven Abisko nadrág bemutató

Azt hiszem, meg kell érni a Fjallraven túrafelszereléseihez. A kezdő túrázó még elájul a színes, szagos, ennyi ezer milliméteres vízállósággal meg annyi gramm per köbcenti per nap lélegzőképességgel megáldott cuccok marketingszövegétől. Aztán egyre többet járja az erdőt. Koptatja a felszereléseit, és rájön, hogy nem az a lényeg, hogy milyen címke van ráhímezve, hanem az, hogy működjön: akár évek hosszú során át is.

A Fjallraven nem hivalkodó, a felszerelései csendben és stílusosan teszik a dolgukat: megvédenek esőtől és hótól, a bozóttól és a szikláktól. Alapanyag felhasználásuk 21. századi, szabásmintájuk viszont vállaltan klasszikus: egy ilyen nadrágot tíz év múlva is bátran viselhetünk, még egyben lesz és akkor is stílusosnak fog számítani. Ha unod már a tiszavirág életű divathóbortokat, és tartós minőséget keresel, akkor ez a márka a legjobb választás. Jelezve, hogy fontosak nekik a magyar nyelvű vásárlók, egy feliratos termékbemutató is készítettek nekünk, érdemes végignézni, csodálatos tájon vették fel.

 

A Fjall Raven termékek azt a filozófiát követik, hogy ha megszeretünk egy modellt, azt nem cserélik le a következő szezonban. A ruhadarabok, felszerelések tartóssága, kopásállósága nem csak hosszú távú üzleti modellt tükröz: a föld energiaforrásaival is spórolunk, ha hosszan használható, minőségi termékeket választunk.

Fjällräven - Abisko Trousers (HUN) from Utazom.com on Vimeo.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!