Fighters Run: a legkeményebb verseny, 2012. április 29.

A Fighters’ Run egy olyan újfajta kaland sport, ami teljesen újnak számít a Közép-Európában. A verseny célja, hogy tesztelje a rugalmasságot, erőt, kitartást, a gyors döntéshozatalt váratlan és erőt próbáló helyzetekben. Szükség lesz a józan ész mellett, minden csepp erőre, az ösztönös találékonyságra, hogy teljesíteni lehessen ezt az extrém akadálypályát!

A Fighters’ Run arra törekszik, hogy az unalmas, ismétlődő gyakorlatokat félretéve változatos kihívásokat nyújtson, amihez elengedhetetlen a csapatmunka, a bajtársiasság és természetesen a jó kedv! Ez egy szórakoztató esemény, ami összehozza az embereket. Némi futás megspékelve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással, sörrel és sok nevetéssel.

A versenyfeladatok olyan szokatlan helyzetek, kihívások elé állítják az indulókat, messze túl a komfortzónajuk határvidékén.  A Fighters’ Run verseny az átlagos, középszerű hétköznapokból való kizökkentésre épül. Sokféle versenyben vehettek részt, ami kalandos, mindenki számára elérhető és teljesíthető. De ne tévesszen meg senkit a „teljesíthető” szó: ez a megmérettetés valódi kihívást jelent mindenkinek.

A Fighters’ Run-ban több szinten, Fighters’ Run ALAP-ban és Fighters’ Run SUPER-ben is kipróbálhatjátok magatokat egyénileg és csapatban egyaránt. A Fighters’ Run-on férfiak és nők együtt vágnak neki futva a 7 vagy 14 km-es távnak és küzdik le a 14 vagy 28 akadályt. A csapat minimum létszáma 4 fő, de több főből is állhat. Ami a lényeg, hogy a csapat tagjainak egyszerre kell beérkeznie a célba.

Bármelyik szinten is próbálod ki magad, a verseny próbára teszi a döntésképességedet, az állóképességedet, az erődet, és a humorodat. 

További részletek, és nevezés itt!

Ne feledd: a megmérettetés időpontja: 2012.április 29. 09:00

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!