Eurobike 2014 Source

Kedvenc szandál és vízszállító márkánk sem tétlenkedett az utóbbi években, de a nagyon jó hírű szandálok mellett talált még fejlesztési területet a kínálatában. A Glass Like Technology után idénre illetve 2015-re további újdonságok készültek.

Az egyik legérdekesebb fejlesztés a szokásos szlogenre hajaz:"kettő az egyben", "egyet fizet kettőt kap" és ez most hangzatos szlogen helyett a valóság. A D Vide 3 literes tasak 2 külön rekesszel rendelkezik, így egy hátizsákból, egy vízszállító tasakból két külön ivócső jön ki! Miért jó ez nekünk? Lehet egy normál tank és egy "tartalék"? Nem kizárólag! Külön tudunk folyadékot mint például víz utánpótolni és külön energia, izotóniás italt. A keveredések elkerülése végett a két cső csatlakozásánál is H2O illetve Energy feliratokat láthatunk, hogy mindig pontosan tudjuk, hogy a levehető ívócsöveket hova kell csatlakoztatnunk. Természetesen maguk az ivócsövek is különbözőek ezzel is segítve a kortyolás előtti pontos azonosítást. Használat közben gyorsan megszokjuk ha jobbról mindig víz jön balról pedig mindig energia ital. A tasak 3 literes, amit nem kötelező feles arányban töltenünk és használnunk, hiszen lehet, hogy valakinek több vízre van szüksége és csak egyharmad annyi energia italra. Nem probléma a tasak kialakítása kezeli a különböző mennyiségeket. Minden Source vízszállító rendszerhez hasonlóan ezt a tasakot is a teljes száján fel tudjuk nyitni a könnyebb töltés és tisztítás érdekében.

A vízszállító hátizsákok terén is van újdonság, több is:

FUZE modell 12 literes hátizsák 3 literes hidratációs tasakot tud befogadni. Természetesen fényvisszaverő és lámpatartó is helyett kapott rajta. Derék és mellhevedere is van.

  • fekete/piros
  • sötét kék/zöld
  • narancs/sárga színekben érhető el.

BRISK is új modell a vékonyabb sportos modellek iránt érdeklődőknek. 2 illetve 3 literes táska kimondottan a hidratáció érdekében de kisebb zsebet azért kapott az apróságok számára. Mindkét méret az alábbi három színben érhető el:

  • fekete/piros
  • sötét kék/zöld
  • narancs/sárga

A sokak által ismert és szeretett DUNE sport 375 grammos súlyával eddig is a tájfutók kedvence volt de most három szín kombinációban érhető:

  • fekete/piros
  • sötét kék/zöld
  • narancs/sárga

A SPRY modell kifejezetten a gyerekeknek készült. Mivel a gyerekek sok időt töltenek a szabadban, így nekik is fontos az idő és játékveszteség nélküli folyadékpótlás. Ki akar kimaradni bármiből is, mert el kell rohannia vízért vagy a szülők próbálják meg "feltartani" vízutánpótlás ürügyén. Ennek most vége a SOURCE SPRY 1,5 literes, kényelmes, hálós, jól szellőző vállpántokat kapott és kifejezetten vidám színekben készül. Az apróságok érdekében több zsebe is van, kettő darab cipzáros

A DURABAG eddig is ismert hőszigetelt belső táska és hidratációs készlet volt, de 2015-től kapott külön vállpántokat és mellhevedert, így a belső hőszigetelt tok most már használható magában is mint vízszállító rendszer. Télen és nyáron is praktikus az éppen aktuálissal ellenkező hőmérséklet megtartása. 2,, 3, 5 literes változatban is elérhető az önálló hátizsák funkciójú PRO változat ellenben a belső hőszigetelő tok -ként használható sima DURABAG-hez képest, ami csak 2 illetve 3 literes változatban létezik.

DURABAG PRO színek:

  • 2 literesnél: szürke/fekete, szürke/világos kék
  • 3 literesnél: szürke/fekete, szürke/világos kék
  • 5 literesnél: szürke/fekete

SOURCE SPRY kifejezetten a gyermekek számára készül és a 1.5 literes méretévél elegendő folyadékot rejt magában, hogy még kényelmes legyen a viselése, de ne kelljen a játékot abba hagyni a folyadék pótlás miatt. A gyermekek is egyre több időt töltenek a szabadban ahol nagyon fontos szempont játék, mozgás, sport közben a folyadék veszteség pótlása. Kényelmes, hálós, jól szellőző vállpántjai, vidám színei, két cipzáras zsebe és kézi fogantyúja is van.

Két különböző minta érhető el különböző színben:

  • világos kék/zöld
  • lila a kislányoknak

A Source eddig is gyártott több hivatalos különítménynek vízszállítókat, de most végre több szervezeti fejlesztés is publikus lett és megvásárolható "civilek" számára is.

"MILITARY" vonal egy része elérhető:

Ilyen a DOUBLE D hátizsák, amely 45 literes és 3 liters vízszállítót tud fogadni. Tökéletes társ bevetésen de egy kényelmes túrán is. Kényelmes vállpántot, mellhevedert, párnázott derék hevedert kapott. Sok praktikus rekesz, zseb teszi könnyűvé a használatát. Több vonalon is heveder füleket kapott így a külsejére nagyon sok dolgot tudsz még rögzíteni, amire csak szükséged lehet.

  • agyag és fekete színben érhető el

Különleges széria a PATROL is. 35 literes hátizsák 3 literes vízszállítóval. Számos funkció egyezik a DOUBLE D-vel de még inább megosztott térfogattal készül a lehető legpraktikusabb pakolás érdekében.

  • fekete, olíva, agyag színben

Az ASSAULT 20L és a TACTICAL 3L nem új fejlesztésűek de a nagyközönségnek csak mostantól elérhetőek. Térfogatuk a nevükből is látható az ASSAULT egy hátizsák még a TACTICAL egy hőszigetelt vízszállító kényelmes váll és mellhevederekkel.

Újdonság viszont, hogy a jól ismert STREAM szandál és a DJIBOUTI papucsok mindkét nem számára elérhetőek "vadon" mintával. Nagy szín és mintaválaszték. Az Unicam minta és szín nagyon terepbe illeszkedő de utcán is látványos.

A látványos és jól bevállt szandál, papucs vonalon nem változtattak semmit sem, hiszen a lábbelik akár 8-12 évig is bírják.

Az újdonságokról bővebben a 2015-ös Source katalógusban itt olvashattok. 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Provence bringatúra a levendulák földjén - 6 nap
» Grúzia: kalandtúra a Kaukázusban - 12 nap
» Kirándulás a Hohe Wandon - 1 nap
» Alpesi csúcsok: Tonion - 1 nap
» Schneeberg kirándulás - 1 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!