Én és a Biciklim fotózás 4

Először is köszönjük, hogy eljöttetek és kiálltatok a reflektorok elé! Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy minél több kerékpárost lefotózzunk, és az elkészült remek képekkel megajándékozhassunk benneteket. Reményeink szerint a fotók látványa egyre több embert inspirál majd a jövőben arra, hogy a kerékpározást válassza közlekedési eszközéül, ezzel is hozzájárulva a városi élet jobbá tételéhez.

A szemerkélő délutáni eső és a budai zápor után igazi napfényes időben kezdődhetett az Én és a Biciklim 4. fotózása a Dürer Kertben, mely egyszerre került megrendezésre a Cyclechic divatbemutatójával. Közel száz bringást fotóztunk le, amikor egyszerre mégiscsak leszakadt az ég, és az este hátralévő részében már nem is gondolta meg magát, hanem kitartóan zuhogott. Azért reméljük, ti is úgy gondoljátok, hogy nagyszerű hangulatú volt a fotózás és megérte pár percet sorban állni.
Az elkészült képeket pár napon belül letölthetitek az Én és a Biciklim közösségi oldaláról.
Akik most nem kerültek sorra, egy percig se bánkódjanak, mert legközelebb június elején velük kezdjük a fotózást. A helyszín egyelőre még maradjon titok! 
 


pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!