ÉN ÉS A BICIKLIM fotózás

Minden bringást sok szeretettel várunk 2011. július 10-én 18 órától a Kertembe az ÉN ÉS A BICIKLIM fotózására. Cím: 1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3.

„Ez az egyéniségem, és a személyes szabadságba vetett hitem szimbóluma.”

Vedd fel a legszebb vagy a legrondább bringád, és gyere el a Kertembe, hogy egy profi fotóssal közösen megörökíthessük a pillanatot. Az elkészült képeket letöltheted majd az Én és a Biciklim közösségi oldaláról.

Fontos! Mivel elsődlegesnek tartjuk a kiváló minőségű képek készítését, csak limitált számú bringást tudunk lefotózni. Hogy biztosan részt vehess, jelentkezz az enesabiciklim@utazom.com email címen, és a Facebook eseményen is jelezheted a részvételed!

Vendégünk lesz a Kertemben a WWF, ahol az Én és a Biciklim fotózás mellett megismerkedhetsz az idén 50 éves természetvédelmi világszervezet munkájával, és csatlakozhatsz a programjaikhoz.

Nem tudod mi ez? Nézd meg az előző öt fotózás anyagát! A fotókat feltöltöttük az Én és a Biciklim közösségi oldalára, ahol be tudod magad címkézni/taggelni, és ahol az egyes képekhez hozzá is tudsz szólni!

Egész napos KÉZMŰVES VÁSÁR a Kertemben
Felvarrom, Serin, Bringadivat, Cangira, Recycle mission, Rozitív, Horváth Anikó cipői, Sfera lámpa, Kócos ékszerek, Orsi és Zsóka ékszerei, Bringamatrica, "Ki az? Mi az? és a pálcikafigurák", Mütyür Gyár.
GYEREKJÓGA - Játékos gyerekjóga HORVÁTH JULIVAL

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!