Dunamenti kerékpártúra: bringával Bécsből Pozsonyba

A Bécs-Pozsony távot már letekertük egyszer, és nagyon jól éreztük magunkat. Gondoltuk, ez az élmény megéri azt, hogy megmutassuk másoknak is, szerencsére minden eszközünk adott hozzá: közhírré tettük, és lőn: szombat reggel(hajnalban) gyülekeztünk a Hősök terén kerékpárjainkkal. Elgurultunk Bécsig, bekalózkodtuk magunkat a belvárosba egy jót tejeskávézni, majd a Prateren keresztül irány Pozsony!

Kis csapatunk osztrák néviseletben:)

Természetesen nem kapkodtunk: a múltok már letesztelt Biergartenben hűsöltünk, majd az orti Duna-parton hallgattuk Cinit, ahogy a folyam kialakulásáról mesélt. A töltésen Hainburgig tekertünk, majd egy két megállóval, vidám hangulatban, enyhe dombocskák között betörtünk "Dévénynél új időknek új dalaival". Az ufóhídon átkeltünk Pozsonyba, és egy fagylalttal ünnepelük magunkat és teljesítményünket. Bár nem hasonlíthaó össze szombati távunk a Tourral, de kiváló felkészülés volt ez a túra egy toszkán vagy egy szlovén tájon keresztülvágó, több napos bringatúrának.

További fotók: https://picasaweb.google.com/103329467679258260557/BecsPozsonyKerekpartura_2011?authkey=Gv1sRgCK-7uOnL85aHtQE&feat=email

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Kerékpárút Szlovéniából Olaszországba - a Millenniumi vasút nyomvonalán - 3 nap
» Csehország: bringa, sör, kultúra - 4 nap
» Drezda-Prága biciklitúra - 5 nap
» Kerékpártúra a Garda-tónál - 6 nap
» Alpok-Adria kerékpártúra - 8 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!