Bringások és a reklámcápák

A benzin ára komótosan totyog felfelé, „a vodka harminckét forint”, Kína meg Amerika fő szponzora lett. Ez mind érthető, de ha egy hazai olajcég biciklisekkel reklámozza magát, akkor azon azért egy ideig illik elméláznunk.

Mi van? Ha bringával mész tankolni, akkor kapsz grátisz negyven liter benzint? Most akkor kapitalizmus van, és az a cél, hogy eladjanak minél több benzint, vagy elfogyott a benya, és a jövő a bringásoké?
Érdekes lehetett a céges brainstorming három alapvető felvetése. Ki tud még benzint venni? Vagy mi egyáltalán az aktuális trend? Egyáltalán mi folyik körülöttünk?
-Vannak ezek a bringások, az most megy.
-Na jó, de ez nem durva?
-Miért? Legyen az a szlogen mondjuk, hogy Az út az közös!
Van egy olyan érzésem, hogy jó öreg reklámszakember barátaink totál elvesztették a fonalat. Lehet, hogy az a pár millió ember, aki az estéit még a televíziózással tölti, megveszi a ne vegyél benzint, inkább biciklizzél üzenetet, de azok, akik télen-nyáron a szmogos belvárosban tekernek, hát, talán egy jót röhögnek a ’mindannyian egy irányba tartunk’ szlogenen.

 A bringás életforma kitűnő lehetőség arra, hogy végleg hátat fordítsunk az épp önmagába roskadni készülő autózz, tévézz, vásárolj rendszernek, és ebből a szemszögből nagyszerű is a ne vegyél benzint, inkább bringázz reklám, csak hát ez a kommunikációs csavar valaminek a végét jelenti. Értem én, hogy az egyik leginkább környezetszennyező iparágnak hatalmas zöld zászlót, nem pedig olajba fulladt kormoránt kell a feje felett lengetnie ahhoz, hogy az embernek ne szoruljon össze a szíve egy benzinkút láttán, de ez akkor is tök sima agymosás, és inkább felülök a bringámra, hogy kitisztuljon a fejem.
Mindenesetre halleluja! Ezek szerint annyian lettünk kerékpárosok, hogy felkerültünk a multik megszólításra érdemes, potens vásárlóréteg listájára.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!