Bringakávézó

És akkor a csajom azt mondta, hogy nem kell nekem kukorica, inkább egy kávét innék, amit az adott pillanatban meg is értettem, de a tény az volt, hogy a tóparton egy kukoricaárus saját készítésű Camping triciklije előtt bambultunk, és a vásárlási szándékunk elkerülhetetlennek tűnt.

Már megszoktam, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben és helyeken hozakodik elő a cappuccino igényével. Nem is jelent gondot, ha a ’mit kérsz?’ kérdésre a szentendrei lángososnál a szokásos sima vagy tejfölös helyett a cappuccinót kapom, de könyörgöm, egy kukoricaárus triciklijéből hogy a tüdőben tudnék kávét rendelni?
A kezdeti értetlenkedésem után rá kellett jönnöm, hogy teljesen igaza van, és egy létező, párhuzamos valóságban ez az egyszerű igénye teljesen életszerűnek is tűnhetne.

Természetesen létezik guruló bringakávézó Dániában, Franciaországban és még néhány „fejlődő” tagállamban, ahol csak a friss kávé illata irányába kell tekernünk, hogy aztán az egyik sarkon utolérjük a helyben őrölt kávé méltán kedvelt frissességét.


 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!