Bicikliszállító koffer kölcsönzés

A minőségi, felső-kategóriás kerékpárok szállítását célszerű lenne mindig a lehető legbiztonságosabb módon megoldani, ez azonban sajnos nem mindig kivitelezhető. A nyár közeledtével bizonyára sokunknak megfordul a fejében, hogy jó lenne a nyaralásra magunkkal vinni kedvenc biciklinket, ez azonban akár egyenesen kivitelezhetetlen feladatnak is tűnhet. Főleg ha repülőt is bevonunk az utazásba.

Erre kínálunk most megoldást, egy B&W gyártmányú, kifejezetten kerékpárok biztonságos szállítására kifejlesztett kofferrel, melyben biztonságosan rögzíthető a tetszőleges vázú kerékpár, csupán a kerekeket kell leszerelni, melyhez részletes ismertetőt mellékel a gyártó. Kedvező megoldás a nagy értékű koffer bérlése a vétel helyett főleg ha évi pár alkalommal kell csak repülnünk kedvencünkkel. Sajnos koffer nélkül nem lehet megvédeni egy komolyabb kerékpárt nem beszélve a karbon vázak sérülékenységéről.

Így az Evobike-tól mostantól bérelhető a kerékpár szállító koffer, nagyon kedvező, barátságos bérleti díjakkal. Csak kaució szükséges, és már szabadon vihető a kerékpár bárhová magunkkal a világon. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, keress minket az Evobike-nál!

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!