Biciklis kiskert tulajdonosok

Így nyár elején, mint minden évben, a biciklivel díszített kiskertek tulajdonosai számára rengeteg házkörüli munka adódik az ültetéstől kezdve a korán érő biciklismeggy betakarításáig.

Ha a lakásunkat már rég ellepték a különböző, immár tudatosan lakberendezési tárggyá átalakított biciklialkatrészek, akkor nincs más választásunk, mint hogy a maradékot ízlésesen a hobbikertünkbe szórjuk szét.

Nem arról van szó, hogy telepítsünk szemetet, mint egy megbízható autóbontó, aki hajnalban totál rozsdás olajos roncsok között ballag a kert végébe, hogy az újrafutózott Michelin gumikban kotló tyúkokat végre megetesse hungarocell-darabkákkal. Inkább amolyan csendes, dél-bajor muskátlis esztétikáról beszélhetünk, mint mondjuk az illatos virágokkal beültetett, félig a földbe ágyazott facsónak, vagy a mára már klasszikusnak mondható, csüngő fuksziákkal feltöltött, zománcozott falikút. 

Van abban valami bűbáj, ahogy a már nem használt, feleslegessé vált tárgyainkat újraértelmezzük. Személyes kedvencem a zsámbéki műanyag Triál gördeszkalap kerítés, vagy a balatonszárszói iskola megoldása. Rengeteg példát lehetne felsorolni a hol dolgozik a papa és miből van a kerítés vonalon, viszont ha valahol bringából van a kerítés, az mindent visz.

Na miből van a szárszói sulikerítés?
 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!