Biciklipumpalámpa

A ledes világítás mára megszokottá vált, és talán a legelterjedtebbé is a kerékpárosok körében. Ezeknek a villogóknak városi körülmények között a figyelemfelhívás a legfontosabb szerepük, ezért súlyuk és méretük minimálisra csökkent, ami lehetővé tette, hogy gyakorlatilag akárhová felpattinthassuk őket.

Kai Malte Röever formatervező a városi biciklisek számára fejlesztette ki Puyl fantázianevű biciklipumpa lámpáját. Talán megunta, hogy rengeteg kiegészítővel szerelje fel kerékpárját, és ezért döntött úgy, hogy a pumpát és a villogót egyesíti, vagy pumpálás közben született meg a gondolat, hogy ha már pumpál, közben elektromágneses indukcióval még egy pumpába épített lámpa elemeit is tudná tölteni. Nem tudni. Mindenesetre ötletével 2009-ben mint az angliai Royal College végzős művészeti hallgatója elnyerte az Eurobike-díjat.

Egy díjazott termékkel nem illik kötözködni, de én személy szerint nem látom tisztán, hogy a pumpatartó karokat miként applikálhatnám fel a bringámra. Mondjuk a szigszalag és a kábelkötegelő csodákra képes.

A lényeg az, hogy sorra születnek a jobbnál jobb ötletek, mint a villogó pumpával hasonló elven működő világító pedál, amit aztán a kerékpárosok vagy megszeretnek, vagy sem. Nagyon várjuk azt a percet, amikor már nem a pumpánk fog villogni, hanem a villogónk fog pumpálni.
 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!