Bérelj bringát az utazom.com -tól!

Az utazom.com kerékpártúráin általában a saját, hőn szeretett bringáinkkal veszünk részt. De elképzelhető az a helyzet, hogy vonz a nyeregben száguldás, de nincs még bringád, vagy szeretnéd a sajátod helyett az áltaunk biztosított, kiváló minőségű, szervízelt bringákat igénybevenni, akkor jelezd a jelentkezésnél, hogy szeretnél bringát is!

Nem csak egy gondosan átnézett, kiválóan szervezett kerékpárt kapsz a napidíjért. Egy sisakot, egy zárat, egy térképtartós, kilck-fixes kormánytáskát és egy pumpát, valamint egy pótbelsőkkel és gumiragasztóval, többfunkciós multiszerszámmal felszerelt, a gumicseréhez szükséges eszközöket tartalmazó nyeregcsőtáskát is adunk Neked. Ha szeretnéd, még egy magas minődégű, víz és időjárásálló Ortlieb márkájú hátsótáskát is bérelhetsz kedvező áron.

Mint az a képeken látható, mi egy Merida Crossway típusú, országúti és túra felhasználási terülte tervezett, kényelmes geometriájú kormánnyal és hosszútávú túrákra alkalmas nyereggel felszerelt kerékpárt adunk bérbe. A kerékpár lassításáért és megállításáért pontosan beállított V-fékek felelnek, a göröngyös talajon haladást egy rugóstaggal ellátott első villa teszi kényelmessé. A kerékpárokat cégünk a túra indulási helyszínére szálltja, szervízelésükről gondoskodik. A bérlés feltétele a túrán való részvétel, kauciót megfizetése nem szükséges.

Az árak (2023):

4.800 Ft/kerékpár/nap

 

Ortlieb hátsótáska:

2500 Ft/nap

A sisak:

A pumpa:

A sisak és a pumpa:

A nyeregcső táska tartlama és a zár:


 

pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Csehország: bringa, sör, kultúra - 4 nap
» Portugál el Camino zarándokút kerékpárral - 14 nap
» Öko-kalandtúra Costa Ricában -
» El Camino de Santiago zarándoklat - látnivalók, érdekességek, hasznos információk
» Szardinia csodálatos szigete -
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!