Being a shooting star -Playgravity 2

Shooting star – angolul így nevezik azokat a sportolókat, zenészeket, színészeket, akikre az egész világ kíváncsi. Van néhány magyar sportoló illetve csapat, akik tényleg a csúcson vannak  - olimpiáról olimpiára hozzák az eredményeket. Valahogy mégsem számítanak shooting star-nak. Itt van például a férfi vízilabda csapat. Abszolút ászok, de nem tudok arról, hogy a mértékadó sportmagazinok címoldalon szerepeltetnék őket. Itt ezen a ponton érdemes egy kicsit elmerengeni azon, hogy mennyibe is kerül Magyarországnak egy olimpiai érem és tényleg van e akkora haszna, mint mondják.Van viszont egy olyan magyar sportoló, aki totális shooting star. Ha repülésről van szó – abszolút ő a top, nagy magazinok többször szerepeltették már címlapon, a róla készült filmek pedig tarolnak a nemzetközi extrémsport fesztiválokon.  Takáts Pálról van szó, aki siklóernyős műrepülő pilóta  - ezt a szakma acronak nevez. Csapattársával, Kézi Gáborral idén szinkron kategóriában megnyerték a műrepülő világkupát és Pali másodszor lett egyéniben világkupa győztes.

Csorgatjuk a nyálunkat az olyan filmekre, mint a One for the Road vagy a Red Bull giga produkciója, az Art of Flight...És elgondolkozunk azon, hogy mi magyarok hol vagyunk ettől a szinttől. Aztán hopp, itt van a THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL egyik filmje, a Playgravity 2. Ebben a korszakalkotó svájci extrémsport filmben feltűnik Takáts Pali és Kézi Gábor. A készítők azt örökítették meg – ahogyan hőseink a világon elsőként kivitelezik tandem siklóernyővel az infinity tumbling nevű manővert. Ez lényegében előrebukfenc ernyővel.

Az egész Playgravity egyébként a nem szarral gurítás tipikus esete. Lorenz Roten rendező és a Babler fivérek szinte végig helikopterből forgattak olyan kamerastabilizáló rendszerrel, aminek a használatáról még a magyar játékfilm és reklámkészítők is csak álmodnak. A sztori pedig egy mély keresztmetszet arról, hogy az ernyősök, snowboardosok, hullámlovasok, bázisugrók lelkét milyen inspirációk mozgatják. Vigyázat. Ez a film veszélyes azokra – akik pályán kívül szeretnek síelni!!!!! A film megnézése után garantáltan kacsingatnak majd egy speedried ernyőre. A speedride az az új hobbi, ami mostanában hódít az Alpokban. Síelj ernyővel a fejed felett és megsokszorozod a lehetőségeidet!

A Playgravity 2-t November 16-án 20.45 kor vetítik a Corvin mozi Jávor termében, ez a  THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL egyik legdögösebb filmje!
 

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!