Agyváltó a világ végéig

Ez az ember a holdról jött ide közénk, azért hogy tolmácsolja a holdlakók jókívánságait és elmondja, mennyire másként képzelik a biciklizést a bolygójukon (holdjukon) egy másik gravitációs közegben, ahol már megoldott az összes környezetvédelmi kérdés.

  Adrián Zoltánt egy hónapja ismertem meg. Akkor még nem sejthettem, hogy agyváltós emberrel fogok találkozni.

Teljes és mindent átölelő sötétség a témakörben, ami engem illet és nem is tervezem, hogy belemenjek. Megkértem a csajomat, hogy ugyan mondjon már erről valamit. Azt mondta, Tesco bringa, úgy 80 000-ért. Olyan, mintha Józsi bácsi biciklijét a mountainbike-kal összepároztatták volna. Hát nagyot tévedtünk, de így állunk. Az egyetlen, amit értek, az a nyereg. A tény az, hogy ezekhez a bringákhoz még nagyon sokat kell tanulni, gondolkodni és a világnézetünkön változtatni.

Minden elismerésem. Ezen a ponton beköszön a bringával megtehető távolság kérdése, és ezekkel a világ végéig el lehet menni.

Az agydinamóktól és a lámpáktól, hát fogalmazzunk finoman, beszartam. Ha bárki régebben azt állítja, hogy nappal tud vetíteni a bringájával, azt kiröhögöm, vagy mögé képzelek 45 zsebtelepet 67 befőttesgumival.

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!