A szerkesztő ajánlata: utazások a márciusi hosszú hétvégre

Az 1848-as forradalom és szabadságharc ünnepében a munkavállalók szempontjából új értelmet nyer a "szabadság" szó: minden új évben gyermeki izgalommal böngésszük a naptárt, hogyan alakulnak a nemzeti ünnepeinkhez kapcsolódó hosszú hétvégék. Március 15. idén csütörtökre esik: elrebegünk egy hálás köszönetet a márciusi ifjaknak, majd pakolunk és irány a messzi távol!

Európai utazásainkból ezen a linken válogathatsz, de készítettünk egy kis felsorolást arról, milyen utazásokat ajánlunk a márciusi hosszú hétvégére. Jó válogatást!

Róma városlátogatás

Egyéni utazás a legendák szerint 7 dombra épült városba, Rómába, mely a világ egyik legkedveltebb uticélja. Az európai kultúra bölcsőjének is nevezett város megszámlálhatatlan látnivalóval és műemlékkel várja a turistákat, akik az egész napos sétát egy hangulatos trattoriában egy pizza vagy tészta és egy finom olasz kávé mellett pihenhetik ki. A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható!

Részletek itt...

Szlovéniai barangolások

Rövid, de annál tartalmasabb körutazásra invitáljuk Szlovéniába. Az ország legalább olyan gazdag természeti látnivalókban, mint ember alkotta látványosságokban. Utazásunk során felkeressük a szlovén fővárost, Ljubljanat, megtekintjük a Postojna cseppkőbarlangot, majd többek között ellátogatunk Predjama-ba, és Piranba is.

Részletek itt...

Párizs városlátogatás

Egyéni utazás a városba, melyet mindenkinek látni kell! Párizs hangulata semmihez nem hasonlítható és garantáltan mindenkit magával ragad... Egy hét sem lenne elég ahhoz, hogy minden látnivalót felkeressünk, így a turisták általában már a hazaút során azt tervezik, hogy mikor térnek vissza ebbe a fantasztikus városba, hogy meglátogassák azokat a látványosságokat is, amelyre nem jutott idejük... A városlátogató program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható!

Részletek itt...

Cseh kastélyok és Prága

Prága az arany város, a "városok királynője", látnivalókban gazdag célpont, csak úgy, mint Csehország számos vára és kastélya, melyek a régmúlt történelmét idézik.

Részletek itt...

Erdély

A 4 napos erdélyi körutazás során megtekintjük a vidék legfontosabb látnivalóit. Felfedezzük többek között Marosvásárhelyt, Kolozsvárt, Segesvárt, elutazunk Vajdahunyad és Déva várához is. Igazi felejthetetlen kikapcsolódás, ha megérdemelt pihenésünket Erdélyben szeretnénk tölteni.

Részletek itt...

Kárpátalja

Utazásunk során betekintést nyerhetünk Ukrajna egy látnivalókban gazdag szegletébe, Kárpátaljásra. Bene, Huszt vára, Vereckei Hágó, Beregvár csak egy-egy példa a körutazásunk során felfedezésre váró emlékekből.

Részletek itt...

Kuba

A körutazás Kuba legcsodálatosabb tájait járja be, nyugat-keleti irányban, egészen a karibi oldal ékkövéig Trinidadig. A program igazi különlegessége, hogy annak valamennyi állomása az UNESCO világörökség része. A körutazás tengerparti pihenéssel zárul, mely tetszés szerint hosszabbítható.

Részletek itt...

Magas-Tátra

Túra a Kárpátok bércein: farsangi túra Európa legkisebb magashegységében. Ellátogatunk a Poprádi-tóhoz és a Zöld-tavi menedékházba, túrázunk a Kis Tarpataki-völgyben, megnézzük a híres Tar-pataki vízeséseket, szombat este pedig farsangi mulatság vár rád!

Részletek itt...

Szigetközi kajakozás

A Győri-medence közepén található Szigetköz Tájvédelmi Körzet a hazai vízitúrázás egyik legismertebb színtere. A tavaszi csapadéknak és hóolvadásnak köszönhetően a magas vízállás biztosítja a holtágak könnyű átjárhatóságát. A tavasz első meleg sugaraival a cikolai mellékág szövevényes, izgalmas járatrendszereit fedezzük fel tengeri kajakokon.

Részletek itt...

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Tavaszköszöntő Zakopánéban és Bártfán - 2 nap
» Tavaszköszöntő Ausztriában - 2 nap
» 2 nap, 2 adventi hangulat: Bécs és Pozsony - 2 nap
» Advent Zágrábban - 2nap
» Hétvége a Plitvicei-tavaknál - 2 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!