A nagy bringás bolha

Beléptem a Szimpla kert kapuján, és elmosolyodtam, aztán kicsattanó örömömben még röhögtem is egy kicsit. Romkocsma és bringás bolha? Halleluja, itthon vagyok!

Azonnal kitört rajtam a bolhapiac reflex, ami valójában szenvedély, és elkezdtem vadászni. Ez nagyjából úgy fest, mintha olvasna az ember menet közben. Az asztalokon és a földön lévő portékákat nézegeti, ezért aztán természetesen senkit nem ismer meg, és mindennek gondosan nekimegy. Nem tart sokáig ez az állapot, csak az első körben. A második kör már barátkozósabb és a környezetünkről is többet elárul.

Igazi underground. Kusturica beköltözne egy hónapra, és az egyik sarokban gubbasztva szépen jegyzékbe venné mind azt, amit lát. Ötven bicikli, húsz váz, negyven felni, negyven kormány, kilencven fékkar, három tűz, harminc festmény, egy kolbászsütő, tizenöt hatalmas cső, öt állólámpa, négy hordó, kétszáz ember… Feldolgozhatatlan.

Ez hiányzott! November 13-án szombaton délután a Szimpla kert és a Bringakonyha beszippantotta az életet, és ebből jutott mindenkinek, aki ott volt. Minden hónap második szombatján ajánlott megjelenni, ha jót akarsz!

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!