A derékmelegítő

Van az úgy néha, hogy biciklizés közben a nyakunkig felmászik a trikó, és ez nyáron néha nem is olyan rossz érzés, viszont a téli hónapokban kifejezetten kellemetlen két orrtörlés között a pulóverünket húzogatni egyre lejjebb és lejjebb annak érdekében, hogy ne fázzon meg a derekunk. Lehet hosszú nagykabátban bringázni, köthetünk magunkra egy sálat, vagy beruházhatunk végre egy derékmelegítőbe.

Karácsonyi ajándék gyanánt vettem is egy Insitu derékmelegítőt a csajomnak az RB-ben. Két hónappal és megszámlálhatatlan derékfájós ébredéssel később jöttem rá arra az egyszerű tényre, hogy egy ilyenre nekem is szükségem lesz. Mivel a derékmelegítő nem a világ legkomplikáltabb ruhadarabja, olyan komoly eltéréseket nem is tapasztalhatunk a különböző termékek között. Talán csak a hosszuk és a szabásuk némileg eltérő. Az anyaguk általában 95% Pamut és 5% Elasthan vagy Lycra.

Az Insitu forradalmi találmánya a kifordíthatóság. Így egy beruházással két különböző színű derékmelegítőhöz juthatunk. 21cm magas, 2800 Ft.

A Musu derékmelegítő valamivel a mell alatt kezdődik, és a fenék közepén ér véget, 38 cm magas. Kétféle vastagságú derékmelegítőt készítenek. Az egyik fajta vastag minőségi sztreccspamutból készül két rétegben, a másik a nagyon fázósoknak polárból (thermo), melynek a belső része pamut (3900 Ft). Az Insitu és a Musu oldalát érdemes alaposan szemügyre venni, vagy személyesen meglátogatni őket a boltjaikban vagy a WAMP-on, mert rengeteg kreatív megoldást kínálnak a biciklisek számára. Sajnos kerékpár szaküzletekben nem nagyon találkozhatunk még a termékeikkel. Insitut és Musut a bringaboltokba!

Hippsy derékmelegítő (2490 Ft). „Ez az egyszerű és nagyszerű ötlet szerencsére nekünk jutott eszünkbe elsőként, így megadatott a lehetőség, hogy a derékmelegítőt, mint fogalmat meghonosítsuk itthon és egyre több európai országban is.” Jó ötlet, és csak suttogva jegyzem meg, hogy az öreganyámnak is volt már Hippsy-je 1934-ben, csak ő még bugyinak hívta. Mindegy is, mert az bugyi volt, ez meg ugye Hippsy és a kettő nem ugyanaz.

Pasiként kicsit riaszt a gondolat, hogy egy ilyenben bringázzak, de nem is én vagyok a célcsoport, amint az a honlapjukról első ránézésre ki is derül. Viszont rengeteg szín közül választhatunk, és még egy kis színlélektani ismertetőt is olvashatunk a választott darab kapcsán. „Az indigókékről: méltóságteljes, tekintélyt sugalló szín. Árad belőle a hitelesség és az erő, csakúgy, mint a nyugodtság és a megbízhatóság.”

A Lollee (2590 Ft), férfiak és nők számára egyaránt kínál sokszínű, sportosan divatos derékvédőt, és ennél több talán nem is kell. Ez hibátlannak tűnik egy jó kis bringázáshoz.

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!