Buszos körutazások Bosznia-Hercegovinában

Buszos körutazások Bosznia-Hercegovinában

3-7 napos, minden igényt kielégítő, kulturális, és természeti látnivalókban gazdag bosznia-hercegovinai körutazásaink során a Balkán déli részének gyönyörű vidékeit és városait keressük fel, így a festői Mostart, a Mária-jelenésekről ismert Medugorjét, Blagajt, Visokot és természetesen a fővárost, Szarajevót, de a szomszédos országokhoz kapcsolódó utakat is talál kínálatunkban. Ismerje meg a hangulatos bosnyák városok mindennapjait, látogassa végig a legérdekesebb nevezetességeket, és pillantson bele a vendégszerető helyi lakosok mindennapjaiba. Ajánlataink bármely korosztály számára izgalmas, élményekkel teli utazást biztosítanak.

Bosznia-Hercegovina Balkán Mostar Szarajevó

» További 1 találat megjelenítése

Török emlékek a Balkánon - Stolac, Bosznia

Bosznia-Hercegovina vad és kietlen természeti tájai között barangolva nagyon változatos településekre lelhetünk. A középkori hangulatú Mostar és a békebeli nyugalmat árasztó Trebinje mellett a hosszú török uralom és a véres polgárháború nyomati magán hordozó Stolac is eleme e tájnak. A város felett emelkedő erőd, a török kori házak mind a múlt dicső emlékei, a házak falát szaggató golyónyomok pedig a közelmúlt szomorú emlékeit hordozzák.

Európa 9 legolcsóbb nagyvárosa!

Itt a jó idő, és ezzel együtt ránk talál a vágy, hogy felfedezzük a világot – persze, az álmoknak azért határt szab a pénztárcánk. Hová utazzunk hát, ha nem akarunk csődbe jutni? Bukarest, Románia:    
» További találatok megjelenítése
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!