Az utazom.com utazási iroda és magazin bemutatkozója

Az utazom.com weboldal és az arra épülő vállalkozás egy tartalmi és formai űrt szeretne betölteni az utazási piacon. Mi nem csak utazási ajánlatokkal szolgálunk a felhasználóink számára, hanem népszerű utazási magazinunkban értékeket közvetítünk: tudósítunk kalandjaink helyszínéről, bemutatjuk felszereléseinket, információval, tapasztalatokkal látjuk el, képezzük olvasóinkat és utasainkat. Hiszünk abban, hogy az utakon és a tartalmak között, megfelelő formában átadott tudással, jól átlátható, összegyűjtött információkkal, lehetőséget biztosítunk arra, hogy mindenki megtalálhassa nálunk a számára megfelelő utazási stílust, élményt és kalandot. A magyar utazási paletta legjobb ajánlatainak tovább értékesítése mellett szervezünk:

Városlátogatásokat

Körutazásokat

Egzotikus nyaralásokat

Kalandtúrákat

Kerékpártúrákat

Hótalpas túrákat

Via ferratakat

Gyalogtúrákat

Hegymászásokat

Síeléseket

Az utazom.com célkitűzése, hogy egyesítse és a felhasználói igényekhez alakítsa a kínálat elrendezését és a tényleges kereslet felmérése mellett próbáljon a valódi helyzethez jól alkalmazkodó partnereket és ajánlatokat kínálni, lehetőséget biztosítva arra, hogy rugalmas és teljesen személyre szabott ajánlatokat tudjunk megszervezni a velünk utazni vágyóknak. A célpiacunk a 20-50 év közötti, értelmiségi, sportos, szabadidejét aktívan eltölteni vágyó, a saját szintjét emelni akaró és nyitott, a komolyabb sportteljesítmények iránt érdeklődő, de nem versenysportoló, egészséges életmódra törekvő, igényes vásárlóközönség. Az egyénileg utazók, saját útjukat járók is megtalálják a közösséget,  lehetőséget, hogy átadják tapasztalatukat vagy példaként, segítségként, hiteles forrásként szolgáljanak a többi felhasználó számára.

Stratégiánk lényege a folyamatosan bővülő tartalom- és témaválasztásban, a teljes körű információszolgáltatásban és a visszacsatolás lehetőségében áll, az alternatív látásmódtól a hagyományos utazási és szabadidős tevékenységek művelőinek egy fedél alá terelésében, fejlesztésében. A célunk, hogy ha érdeklődés merül fel bármilyen, általunk meghatározott téma iránt, akkor a felhasználó egy helyen találja meg a szükséges információkat, a téma nehézsége és saját alkalmassága, a szükséges felszerelés mibenléte, annak használata és megvásárlási, bérlési lehetőségei felől, egy témában tevékenykedő klub vagy egyesület lehetséges tagsági feltételei és a témában való elmélyülését segítő oktatások, képzések ismertetése mellett.

Lehetőséget biztosítunk a felhasználóinknak -egy fejlődési folyamatba való beilleszkedéssel- dokumentált és pontos folyamatos szintemeléssel járó erőfeszítések teljesítésére, és az ezzel járó  tapasztalatnövekedés és eredmények nyomon követésére, igazolására, akár regisztrálására és nyilvános megtekinthetőségére is.

Amit létrehozunk az nem egy tömegtemék: fontos az egyedisége, a prémium jellege, személyessége. Mindenkinek a saját kalandja, saját életének minőség-javítása a cél, a miénk pedig az egyéni igények kiszolgálása, a különleges, egyedi elbírálás, az ember- és probléma-központúság, minden kérdésre válaszadás törekvése.

A márka, amit felépítünk az összefogásról, a professzionalizmusról, az objektivitásról és az emberarcúságról kell szóljon. Megvan az az előnyünk, hogy a piaci kereslet és kínálat összegzésekor mi ismerjük a valós igényeket és ha van rá kapacitásunk, ki is tudjuk szolgálni azokat: reálisan látjuk a helyzetet, hiszen mi nem a saját akaratunkat, elképzelésünket erőltetjük a piacra, hanem megnézzük, mik lennének az igények és az erőforrások.

Az internet előtérbe helyeződésével átalakultak a vásárlói szokások, a munkahelyen a felesleges, nem produktív, mégis kötelezően benntöltendő időt a világháló böngészésével töltik a tömegek. A valós élet impulzusait mind gyakrabban szerzik meg az emberek a virtuális térből: egyszerűbb, azonnali és kevesebb kockázattal jár: olyan élményeknek is a részesei lehetünk, amit egyébként sem anyagi helyzetünk, sem fizikai állapotunk nem indokol. Kicsit a turizmus is elbillent ebbe az irányba: jussak el a Mount Everest alaptáborába, de vigyék a cuccomat, lássam az indiánokat az esőerdőben vagy a vadállatokat a szavannán, de esténként négycsillagos szállodában aludjak.

A tömegsportolási lehetőségek nem adottak a nagyközönség számára, a sportrendezvények nem jutnak el kellő mennyiségeben az átlagemberekhez, azok vesznek részt rajtuk, akik egyébként is tudatosan, versenyszerűen sportolnak, kihívásaik meghaladják az átlagemberek teljesítőképességét. A sport hiánya, az egészséges életmód háttérbe szorulása csak az egyik probléma: a mentális egészséggel is komoly gondok vannak. A társadalom hirtelen lépett át több évtizedes fejlődést- a fogyasztói környezet, a kapitalista viszonyok, a piaci verseny, a média robbanásszerű megjelenésének köszönhetően. Ez a lépés nem is sikerült tökéletesen- a lelki problémák hétköznapi kivetülését senkinek sem kell bemutatni, mindannyian találkozunk vele, és szenvedünk is tőle eleget. Mindamellett látható az igény, hogy ne csak a pénz legyen általános értékmérő: egyre nagyobb igény van azokra az élményekre és teljesítményekre, amiket nem anyagi javakért, hanem a saját telesítőképességünk és fizikai és lelki erőnk segítségével értünk el. Ennek az igénynek felismerésével, egy komplex rendszerbe való beillesztésével komoly vásárlóerőt lehet megmozgatni, és végső soron, a rendszer haszonnal való működtetésével, de  jó irányba is vinni a társadalmi folyamatokat és szellemi és testi egészséget is szolgáltatni a minőségi élmények és túrafelszerelések mellé.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Magas-Tátra, Magisztrále út - 1 nap
» Magas-Tátra gyalogtúra: Kapor csúcs 2367 méter - 1 nap
» Alpesi csúcsok: Göller (1766 m) - 1 nap
» Ausztria szépségei - 1 nap
» Via ferrata túra kezdőknek - 1 nap

Szállás ajánlatok

» Biloba Apartman - Bibione (Lido dei Pini) 43.377 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Atollo Apartmanház - Bibione (Lido dei Pini) 44.161 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Hotel Slovenska Plaza *** Montenegro, Budva 64.890 Ft/főtől - Montenegro / Európa / Budva
» Hotel Slovenska Plaza **** Montenegro, Budva 71.070 Ft/főtől - Montenegro / Európa / Budva
» Frontemare Apartmanok - Bibione (Spiaggia) 48.893 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria

Információs oldalak

» Akciós városlátogatások!
» Látnivalók Amszterdamban
» Látnivalók Firenzében
» Látnivalók Párizsban
» Látnivalók Londonban
» 4 napos utazások

Cikkeink

» Into The Mind- kaland legmagasabb szinten - Kovács Attila
» Várak szép rút kiskacsája – a balatonszentgyörgyi Csillagvár - Déri Eszter
» Belluno, Olaszország - Kovács Attila
» Csodás téli tájak felett - Kovács Attila
» Egyszerű csónaktúrának indult... De amit utána láttak, soha sem felejtik el... - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!