Ötégtáj a Lombfalu

FőoldalÖtégtáj a Lombfalu

Kismaros után egyórányi sétát követően gyerünk fel a fákra, és lássuk meg, mi lesz velünk! És tényleg. Ez nem vicc, fel a fákra! Ha eddig lettek is volna aggályaink a tériszonnyal kapcsolatban, akkor azok mostanra tuti, hogy szertefoszlottak.

Nem elsőre, de a második körnél garantáltan eltűnnek az izombénító negatív visszacsatolások. Egyenesen előre, át az ágakon, nincs alattam semmi, a ’minden jó lesz’ mantrával közösen tesszük meg az első lépéseket.Ha van szerencsénk megtalálni a fák lombjaiban megbúvó éjszakai szállást, nyertünk! Mert ez mindent visz! Mászkálni a fákon, gyönyörködni a tájban, és reggel jógázni egy kicsit a föld fölött húsz méter magasságban épített teraszokon, az felemelő élmény. Na és ez a madárcsicsergés!

 "A lombfalu a Börzsönyben található és a kanyargó Dunára néz. 8 faház és egy tágas közösségi tér bújik meg a fák koronájában. 750 m hosszú hídrendszer köti össze őket.

A szerkezet építésekor nagy figyelmet fordítottunk a természet megóvására - a fák nincsenek se csavarozva, se szögelve, egy speciális szorítórendszer tartja magasban a házakat és a hidakat. Az építmények teljesen a fák törzsének és koronájának formájához idomulnak."

Ötégtáj


 

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Nem találod amit keresel?Bezár
Kérj egyedi ajánlatot! Küldj magadnak emlékeztetőt!