16 a világ leglenyűgözőbb medencéi közül

Nincs ember a világon, aki tiszta szívvel azt mondaná, hogy nem szeretne egy szép medencét a kertjébe. Összegyűjtöttünk 16 lélegzetelállító medencét a világ legizgalmasabbjai közül, melyek mind más és más stílust képviselnek. Jó szórakozást!

Hotel Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonézia

Az Ubud feszített víztükrű, kétszintes medencéje a lenyűgöző esőerdőre kínál kilátást.

Hegedű formájú medence, Bedford, NY, USA

Minden zenész álma ez a tökéletes kertben található, hibátlan hegedű formájú medence, mely egy volt bankár, Jay Dweck tulajdonában van.

Feszített víztükrű pink medence tökéletes kilátással, Ojai, Kalifornia

A medence, mely lenyűgöző volta mellett romantikus hangulatot is kínál.

LeCrans Hotel & Spa, Crans, Valais, Svájc

Forró fürdő a hideg, havas Alpokban; hát nem őrülten izgalmas?

Neptun medence, Hearst kastély, San Simeone, Kalifornia

A látványos Neptun medence William Randolph Hearst amerikai sajtómágnás otthonának lenyűgöző díszlete volt, az épületkomplexum ma védett műemlék.

Alila Ubud  Resort Hotel, Bali, Indonézia

Romantikus, csendes, exkluzív és lenyűgöző – mindez Bali és a domboldalon elhelyezkedő szálloda, valamint annak medencéje is lehet.

A Sands Sky Park tetőmedencéje, Szingapúr

A világhírű Sands Sky Park tetőteraszi medencéje az 57. emelet magasságában terül el, s pazar kilátást nyújt Szingapúrra.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, Shanghai, Kína

A félelmetes üvegfenekű medence a szálloda 24. emeletén található, ahonnan leláthatunk az alant elterülő forgalmas városra.

A világ legnagyobb medencéje, San Alfonso del Mar, Chile

San Alfonso del Mar gigantikus méretű medencéje tartja jelenleg a világ legnagyobb medencéjének Guiness rekordját: több mint egy kilométer hosszú, nyolc hektár és 250 millió liter víz fér el benne.

Egy hihetetlen szépségű, üvegfalú kerti medence, Hollandia

Hollandia egyik tengerparti városának eldugott kincse ez a lenyűgöző üvegfalú, kortárs kerti medence, melyhez modern falikút, jacuzzi, egy kerti étkező és egy szauna is tartozik.

Hotel Velassaru, Maldiv-szigetek

A hotel privát medencéje lenyűgöző kilátást nyújt a végtelen óceánra, mellyel szinte már összeolvad. Azok számára ideális, akik szeretik a vizet, de nem szeretnének homokkal, hallal, hínárral érintkezni.

Barlang medence, Santorini, Görögország

A Hotel Katikies egyedülálló barlang medencéje egy hegyen, pontosabban annak egy nyílásában lett kialakítva; a luxus szállodának emellett még két másik csodás panorámával büszkélkedő medencéje is van.

Mardan Palace, Antalya, Törökország

A Törökország földközi-tengeri partvidékén található izgalmas szállodakomplexum fő vonzereje hatalmas medencéje és az isztambuli Leander-torony másolata.

Hotel Cambrian, Adelboden, Svájc

A Hotel Cambrian Svájc 20 legkedveltebb wellness-szállodájának egyike, mely leginkább a svájci Alpokra nyíló pazar kilátásáról nevezetes.

Hotel Caruso, Ravello, Olaszország

A dél-olaszországi Ravello legmagasabb pontján, egy XI. századi erődből kialakított szálloda valódi büszkesége ez az ellipszis alakú medence, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre és a környező vidékre.

Huvafen Fushi, Maldiv-szigetek

Az Indiai-óceán gyöngyszemén található szálloda különlegessége ez a száloptikás világítással felszerelt, romantikus hangulatú medence.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!